1700 TL dizüstü sistem önerisi

Katılım
23 Ağustos 2014
Mesajlar
256
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Genelde online oyunlar oynarım (moba , rpg, fps) 1500 tl ye kadar en fazla 1700. Beni 5 sene götürebilecek bir dizüstü lazım çok profesyonel oyunlar oynamam lol dota point gibi oyunları highda açsın yeter.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önerin için teşekkür ederim ancak ısınma problemi varmı ? genelde casperlar ısınıyormuş veya başka önerisi olan varmı ? Dediğim gibi çok profesyonel oyunlar oynamayacağım.
 
favicons
Asus X550JK-XO012D Notebook, Fiyat: 1.655 TL


Sonradan 4GB ram ekleyebilirsiniz.
 
Teşekkür ederim bide aklımda lenovo z510 modeli vardı oda 1500. Seviyesinde olduğu için daha cazip geliyor dediğim gibi çok profesyonel oyun oynamayacağım aradaki farkla'da farklı şeyler alabilirim.
 
Lenovoda gözüm kaldı ama neyse :D

Hocam Lenovo Z510'u bir ara bende düşündüm ama bazı ısınma sorunları olduğunu öğrendiğim için vazgeçmiştim.

Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Bu laptop Lenovo Z510'dan kat kat iyi, gerek GTX850M gibi gayet üst düzey bir ekran kartına sahip olmasıyla, gerekse de işlemcinin güçlü olmasıyla. Ayrıca Asus gibi ısınma sorununu çözmüş bir markanın laptopu. İleride bir 4GB ram takviyesi yaptığınızda da daha süper hale gelecektir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı