iPhone 6'da büyük hile!

Apple'ın 9 Eylül'de tanıttığı iPhone 6 modellerinin fotoğraflarında kamera çıkıntısını gizlediği ortaya çıktı.

Apple'ın kendi sitesinde de iPhone 6 fotoğraflarında kamera çıkıntısı bulunmuyor. Telefonun profilinden çekilen görüntülerinde, kameranın çıkıntısının olmadığı farkediliyor.

Fakat birkaç gün önce ABD'de satışa çıkarılan iPhone 6 modellerinde, telefona profilden bakıldığında çıkıntısının olduğu görülebiliyor. Firmanın bu düzenlemeyi yapmasının sebebi olarak, en azından fotoğraflarda daha güzel görünmesi olduğu söyleniyor.


Aynı fotoğraflar şirketin kendi internet sitesinde hala görülüyor. Bu durumla ilgili Apple'dan hala bir açıklama gelmedi.

Kaynak: İPhone 6'da büyük hile! - TIKLA İZLE
 
Screen Shot 2014-09-20 at 10.24.32.png


Buy iPhone kısmında çıkıntı rahatça görülebiliyor. Diğer fotoğraflarda da tasarımın inceliğini belli etmek için çıkıntıyı gizlemiş olabilirler diye tahmin ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lansmanda bile çıkıntısı var diye izlediğim canlı yayındaki adam üzülmüştü. Ben tam görmemiştim yayını. Yani gösterdiler diye biliyorum. :)
 
Örnek olarak gösterilen resimlerde dikkat ettiyseniz bir yüzey yok. Yani zemine sıfır duruyor diyemezsiniz. Çıkıntı olup olmadığını gösterir resimler değiller. Üst üste duran iki telefonun olduğu resimde bile aradaki açı çok net belli olmuyor. Bence resimlere bakarak kimse arka yüzeyin dümdüz olduğu varsayımında bulunmamıştır.
 
Ekran Alıntısı.PNG

Çıkıntı gözüküyor zaten. Sadece sağ üst resimde belirtilmemiş. Bazı resimlerde de göstermemiş olabilir tam olarak bilmiyorum ama saklama gibi bir durum yok.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı