8000 TL oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
8000 TL
Fab4 fab5 veya fab6 nasıldır?
Genel olarak Fab oyuncu koltukları beğeniliyor ancak fark etmişsinizdir bel altında kalan kısımda büyük bir açıklık var çoğu kişi bundan rahatsız oluyor, tabii kişinden kişiye değişir ve en azından bana kalırsa biraz zayıf bir koltuk daha dolgun olması daha rahat hale getirebilirdi.

Onlarda fena değildir ama Hawk Fab V3 tam F/P koltuğu onu alın bir de Exvega almayın sakın çok dandik markadır diğer koltuk markalarına göre.
Neye göre dandik hocam ben de kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.
 
Genel olarak fab oyuncu koltukları beğeniliyor ancak fark etmişsinizdir bel altında kalan kısımda büyük bir açıklık var çoğu kişi bundan rahatsız oluyor, tabii kişinden kişiye değişir ve en azından bana kalırsa biraz zayıf bir koltuk daha dolgun olması daha rahat hale getirebilirdi.

Neye göre dandik hocam ben de kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.
Diğer koltuk markalarına göre dandik buluyorum.
 
Yazın bir oyuncu koltuğu alacağım. Ne almalıyım? Koltuk yumuşak ve kumaş yapıda olmalı ayrıca Rampage KL-R72 Woof Üst Seviye Terletmez Kumaş Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu koltuğa oturduğumda rahat etmiştim. Lakin Rampage olduğu için araştırma gereği duymadım. Buna benzer yapıda yumuşak xDrive falan fark etmez uzun süre götürebilecek bir koltuk öneriniz var mıdır?

Bunu alman daha iyi olur o bütçede ki en iyi tercihlerden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı