Farming Simulator 22 oyununda nasıl hızlı gelişilir?

Burak2134

Centipat
Katılım
8 Temmuz 2023
Mesajlar
3.297
Çözümler
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
FS22'de hızlı gelişmek için ne yapmalıyım? Şu anda kümesim 2 tarla ve tahıl degirmenim var un ve yumurta satmayı planlıyorum. Bir yandan 20 tane ağaç ektim onların büyümesini bekliyorum. Başka ne yapabilirim? Veya tamamen yanlış mı ilerliyorum?
 
FS22'ye yeni başladım ama FS19 ile büyük benzerlikler barındırdığından ona göre tavsiye vermeye çalışacağım. Ben de 22 için hızlı para yöntemleri arıyorum çünkü. Mısır silajı işinde ciddi para vardı. Biraz zahmetli ama büyük miktarlarda yapıldığında tek hasatta yüz binleri geçen miktarda satışlar elde ediyorsun. At yetiştirme işi de oldukça kazançlı ama bir o kadar da sıkıcı bir iş. Kalabalık bir ekiple yapıldığında çok hızlı şekilde atları yetiştirip yüksek paralar kazanabilirsin. Ancak tek başınaysan bayağı sıkılacağına eminim. Zaten at yetiştirirken oyunu oynamaktan ziyade telefonla filan uğraşıyorsun. At yetiştirmek için günlük yürütmek gerekiyor ve bir sürü at söz konusu olunca inanılmaz sıkıcı bir hale dönüşüyor.
 
FS22'de hızlı gelişmek için ne yapmalıyım? Şu anda kümesim 2 tarla ve tahıl degirmenim var un ve yumurta satmayı planlıyorum. Bir yandan 20 tane ağaç ektim onların büyümesini bekliyorum. Başka ne yapabilirim? Veya tamamen yanlış mı ilerliyorum?

Hayvancılık işinde de güzel para var. Tarla ekip biçerek hayvanlara yedirirsiniz. Hem tarladan gelen ekinleride satabilirsiniz. 2 türlü kar.
 
Oyunu bir süre daha oynadım. At yetiştirme işi tamamen bitmiş durumda bu arada. FS19'a oranla satış fiyatlarını yerin dibine çekmişler resmen. Harcanan zamana yazık. Şimdilik keşfettiğim en kazançlı yöntem silaj işi gibi duruyor. Çimen ektim ve biçtikten sonra balya haline getirip sarıyorum. Ardından silaj olana kadar bekletip satıyorum. Sarılı balyalar 2 oyun günü kadar sürede silaj haline gelmiş oluyor. Çimen yetiştirmenin en güzel yanı bir kere ekip biçtikten sonra bir daha ekmek zorunda olmamak. İlk kez ekildiğinde yetişmesi uzun sürüyor ama ilk kez yetişip biçildikten sonra iki günde bir tekrar biçilmeye hazır hale geliyor. Gübre oranı da biçtikten sonra %50'ye düşüyor. Diğer ürünler gibi hasattan sonra %0'a düşmüyor. Kısaca çimleri biç, bir kere gübrele şeklinde çok basit ve kısa sürecek bir döngüsü var. Sene boyu sürekli hasat edilebilir olması da cabası. Mısır silajı belki hacimsel olarak çok daha fazla saman üreteceği için silaj işinde daha kazançlıdır. Ancak o işi yapmak için gereken silaj makinesi aşırı pahalı olduğundan başlangıç için çimen daha ideal duruyor.
 

Geri
Yukarı