• Her mahallenin delisi, yobazı, tutucusu, sabit fikirlisi ayrıdır. A takımı, B takımı diye çıldırırlar.

    Kim güçlenirse ona yanaşanlar vardır, bunlar çıkarcı ve karaktersizdir. Kim zayıflarsa ona koşanlar vardır, bunlar merhametlidir ama fazla iyi niyetten de maraz doğar. Bazen ezilen ayağa kalkınca zalim olur.

    Kimisi güç için pervane olur, kimisi her kötü habere kendini kahreder. Gündem deliliği feci bir şeydir, nerede olduğunu şaşırırsın, kimliğin silinir fazla kaptırırsan.

    Bir de kendi yolunda yürüyenler vardır. Kendi fikirleriniz olsun, kendi yolunuzda yürüyün. Kimseye yaranmak için çok fazla kendinizi şekilden şekile sokmayın. Taşıyamayacaksanız, dünyanın bütün dertlerini de sırtlanmaya kalkmayın... Bir soluk alın.
    Bugün YouTube kanal panelinde doğum günü kutlaması gördüm kanalın. "Joined Jun 11, 2011" yazıyordu, 3 gün geçmiş aslında. Sosyal medya hesaplarını ve YouTube'u açtığım günü hatırladım, duygulandım. Kurumsallığı iki dakika bir kenara bırakıp size bunları yazmaya karar verdim.

    Technopat'ı kurmaya karar verdiğimde kafamdaki iş basitti, yayıncılık dergiden internete geçiyor, baskı çok pahalı, baskı masrafı olmadan yayın yapmam lazım dedim.

    O zaman bir pişmanlığım 2006 yılında kendi kodladığım siteyi tutmamış ve silmiş olmak, o gün bugündür arşivciyim, bir şey silmiyorum. Çok zor yani. Ayrılık, acı tatlı her şey duruyor benim hayatımda, silmeden devam ediyorum. Eski iş arkadaşlarımın videoları ve yazıları bu pişmanlık sebebiyle de yayında duracak. Emeğe saygı, beraber gece üçlere kadar yıllarca çalıştık. Para bittiğinde malımı satıp ayakta tuttum, sorun olduğunda çözdüm, adam lazım olduğunda yetiştirdim.

    YouTube kanalı açarken de sebep yine basitti, video hostinge aylık 2000 USD istiyorlardı, YouTube bedavaydı. Bedava hosting için açılan Technopat YouTube kanalı ayrı bir yayın alanı oldu ve şaka maka 13 yaşına gelmiş vay be...

    İlk videoyu Windows Movie Maker ile yaptım:
    Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

    Sözün özü bu siteyi ben kurdum arkadaşlar, hasta oldum, uzak kaldım ama döndüm, başındayım. İner, çıkar ama hep uzun vadede yukarı doğru gidecek. Gelenler olacak, gidenler olacak ama işin temel taşı benim, gönlünüz ferah olsun. Technopat belirlediğim ilkelere uygun ilerlemeye ve saygın bir yayın olmaya devam edecek.

    Hepinize sevgiler,
    Bu ne yaman sıcaktır!
    Yiğit KAMURAY
    Yiğit KAMURAY
    Klima olmasa öleceğim gerçekten. Odamdan çıktığımda 5 saniye içinde yanmaya başlıyorum.

    Öyle sıcak ki havanın tenime yavaşça "slow cook" yöntemi uyguladığını hissediyorum.
    İmparator51
    İmparator51
    Yanıyoruz abi hele PC başında ekran kartının sıcaklığı yüzüme yüzüme vuruyor dayanılmaz oluyor.

    Ülkeye dev bir klima almak lazım.
    • Beğen
    İfadeler: Wlixe
    Artoria Pendragon
    Artoria Pendragon
    Pişiyoruz abi, çöldeymiş gibi hissediyorum. Saçlar da uzun olunca iyice boğuyor, sıcaklardan dolayı ani sinirden 0'a vuracağım sonunda.
    • Beğen
    İfadeler: Wlixe
    19 Mayıs 2024 tarihinde yoğun bir siber saldırı başladı, halen devam ediyor. Yurtdışı kaynaklar ağırlıklı duruyor. Arada erişimde kontroller olabilir.
    Veritabanı şişme yapmış, temizlendi. Büyük sitelerde büyük veritabanlarının böyle dertleri oluyor.
    Ofisteki kahve makinesi dün bozuldu, ilk denemeler başarısız.
    Selamlar hocam. Kanalda cihazın Ultra 9 işlemcili modelin incelemesi var ama hem biraz kısa ve daha alınabilir ücretlerde olan Ultra 5 işlemcili modelin yok. 32k ya bulunabilen bütçesinde rekabetçi ve doğru dürüst incelemesi olmayan bir cihaz. Acaba yakın süreçte kanalda cihazın detaylı incelemesini görme şansımız var mı? Bence çok güzel olur özellikle uzun kullanım deneyimi ile olursa.

    • Beğen
    İfadeler: spinozapsinoza
    Ali Güngör
    Ali Güngör
    İncelemesi gelmez muhtemelen ancak i5'li modeli rahatlıkla alabilirsiniz bence, i7 ve i5 farkları bu tarz cihazlarda yüzde 15 civarı oluyor ortalama. Biraz ezbere bir cevap ama. Konu açıp etiketlemeniz de daha uygun olur, modlar profilde soruları kaldırır ya da taşır.
    Senyör Kesada
    Senyör Kesada
    @Ali Güngör teşekkürler hocam. Hem yapay zeka işlemcisi ve yeni nesil olmasıyla merak uyandırdı. Buradan yazmamın sebebi birebir size ulaşıp sormam gerektiği için konu gereksiz olur dedim.
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…

Yeni konular

Geri
Yukarı