Anasayfa Haber Samsung’dan yeni Full HD kamera: HMX-T10

Samsung’dan yeni Full HD kamera: HMX-T10

Dijital Medya ve dijital uyum teknolojileri alanında dünyanın lider teknoloji firmalarından biri olan Samsung, yeni video kamerası HMX-T10’u duyurdu. Full HD HMX-T10, yenilikçi ve sektörde öncülük yapacak 20 derece eğik mercek içeriyor. Bu eğik mercek, halihazırda piyasada mevcut olan standart video kameraların aksine kullanıcıların kollarını ve bileklerini yormuyor ve çekim deneyimlerinden maksimum düzeyde keyif almalarına olanak tanıyor.

HMX-T10, Samsung’un kullanıcılar için yüksek kaliteli, Full HD çekimini kolaylaştırmayı amaçlayan gelecek nesil kompakt dijital video kamera serisinin bir parçası. Her yere, her zaman götürülebilecek kadar küçük olan HMX-T10 benzersiz taşınabilirlik ve basitlik sunuyor. Kaliteden ödün vermeden hareket halindeyken video çekimini de mümkün kılan ürün ile aynı zamanda çektiğiniz filmleri düzenleyebiliyorsunuz.

HMX-T10’in stil yansıtan dış görünümü ve ince tasarımı beğeni toplarken, kullanıma ve eğlenceye yönelik barındırdığı özellikleri de dikkat çekiyor. Bu özellikler arasında parlak, 2.7 inç boyutundaki dokunmatik LCD ekran ve aynı anda hem sabit hem de hareketli görüntüleri kaydedebilme özelliği yer alıyor. Ayrıca, kompakt yapısından dolayı da HMX-T10 her tür ortamda rahatlıkla taşınabildiğinden, dilenirse bir arkadaşınızın doğum günü partisinde ya da ailenizle yaptığınız bir deniz tatilinde unutulmaz anları sorunsuzca yakalayabilmenize olanak sağlıyor.

T10’un teknik özellikleri ise şu şekilde:

T10
Algılayıcı 5.1M BSI CMOS (Etkin : 2.07M)
Mercek 10x
LCD 2.7-inç 230K Dokunmatik
F.No F1.8
Video Çözünürlüğü 1920×1080 60i
Foto Çözünürlüğü 4.7 Megapiksel
Görüntü Sabitleme OIS (Optik Görüntü Sabitleme)
Boyutlar 54X56.5X115.5 mm
Bellek SD/SDHC Yuvası
Özel özellikler
  • BSI CMOS
  • Kompakt Tasarım
  • Smart Auto
  • 20-derece eğik mercek
  • Full HD Teknolojisi
  • Akıllı OIS