Anasayfa Haber Samsung Apps büyüyor; Bada uygulamaları 1000’e ulaştı

Samsung Apps büyüyor; Bada uygulamaları 1000’e ulaştı

Samsung Apps büyüyor; Bada uygulamaları 1000’e ulaştı

2010 Mart ayında Türkiye’de hizmet vermeye başlayan Samsung Apps, Bada platformuna sahip ilk akıllı telefon olan Samsung Wave S8500’ün Temmuz 2010’da Türkiye’deki kullanıcılarla buluşmasının ardından 1000. Bada uygulamasını sunarak, kısa sürede çok hızlı büyüme kaydettiğini kanıtladı.

Samsung Apps, içeriğinde bulunan farklı kategorilerde çok çeşitli uygulamaların yanı sıra, yalnızca Wave S8500’ün Bada platformu için geliştirilen uygulamalarıyla da Samsung Wave kullanıcılarını akıllı telefon dünyasının ayrıcalıklarıyla buluşturuyor.

HD oyunlar, üretkenlik ve başvuru uygulamaları, sosyal ağlara kolay erişim sağlayan uygulamalar ve eğlenceli alternatifleri ile dikkat çeken Samsung Apps, global uygulamalarıyla da yaygınlığını kuvvetlendiriyor. Farklı ülkelerde gerçekleştirilen Bada Developers etkinlikleri ile uygulama geliştiricilere Bada dünyasında söz sahibi olma fırsatı sunan Samsung Electronics, Samsung Apps aracılığıyla yerel ve global uygulama zenginliğini kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Samsung Apps, global uygulamalarının yanı sıra yerel uygulamaları ile tüketicilerin ihtiyaç ve isteklerine özel uygulamaları da bünyesinde barındırıyor. 30’un üzerindeki yerel uygulama ağı gün geçtikçe gelişen Samsung Apps’in, Bada platformuna sahip telefonlarla birlikte daha da yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Samsung Apps’in öne çıkan yerel uygulamaları arasında; Garanti Bankası, Anadolu Ajansı Uygulamaları, Hurriyet, NTVMSNBC, arabam.com, Ajansspor , İnternet Haber yer alıyor.