Anasayfa Haber Microsoft WebMatrix

Microsoft WebMatrix

Microsoft WebMatrix: Windows kullanarak web siteleri oluşturmak için gereken her şey. Küçük, basit ve sorunsuz.

Microsoft WebMatrix, Windows kullanarak web siteleri oluşturmak için gereken her şeye sahiptir. IIS Developer Express (bir geliştirme web sunucusu), ASP.NET (bir web çerçevesi) ve SQL Server Compact (yerleşik bir veritabanı) içermektedir. Web sitesi geliştirmeyi ve web sitelerinin popüler açık kaynaklı uygulamalardan başlatılmasını kolaylaştırır. WebMatrix ile geliştirdiğiniz beceriler ve kod, Visual Studio ve SQL Server’da sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.

Neden Kullanılsın?

Internette web sitenizi çalıştıran aynı güçlü web sunucusunu, veritabanı motorunu ve web çerçevesini kullanacaksınız ve bu da, geliştirmeden üretime geçişi sorunsuz hale getirir. Her şeyin düzgün çalışmasını sağlamanın ötesinde WebMatrix, web geliştirmeyi kolaylaştıran yeni özellikler içerir.

Kim için?

WebMatrix geliştiriciler, öğrenciler veya web sitesi oluşturmanın küçük ve basit bir yolunu arayan herkes içindir. Kendi web sunucunuzu yapılandırmak, veritabanlarını yönetmek veya birçok konsept öğrenmek konusunda endişelenmeden kendi web sitelerinizi kodlamaya, test etmeye ve uygulamaya başlayın. WebMatrix, web sitesi geliştirmeyi kolaylaştırır.

Sınır Olmadan Kod Yazın

WebMatrix, web geliştirmeye başlamanın kolay bir yolunu sağlar. Entegre bir kod düzenleyici ve bir veritabanı düzenleyicisi, web sitesi ve sunucu yönetimi, arama optimizasyonu, FTP yayınlama ve daha fazlası ile WebMatrix, bir web sitesini oluşturmak, çalıştırmak ve uygulamak için ihtiyaç duyduğunuz tüm temel bileşenleri bir araya getiren yeni bir web sitesi geliştirme deneyimi sunar.

Gereksinimleriniz geliştikçe geliştirdiğiniz kod ve beceriler sorunsuz bir şekilde Microsoft’un premier geliştirme paketi olan Visual Studio’da kullanılabilir.

İndirin:

Microsoft WebMatrix Beta 2

Dosya Adı: wpilauncher.exe
Sürüm: 3.0 Beta
Yayınlanma Tarihi: 30 Haziran 2010
Diller: İngilizce
Yükleme Boyutu: 1 MB
Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 7, Windows Vista SP1+, Windows XP SP3+, Windows Server 2003 SP2+, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2.
Bir Internet Bağlantısı gerekmektedir
Web Platform Installer’ı çalıştırmak için bilgisayarınızda yönetici ayrıcalıklarınızın olması gerekir.Microsoft WebMatrix