Anasayfa Haber Kinect ile artık seks hayatları daha renkli

Kinect ile artık seks hayatları daha renkli

Geliştiriciler,  Microsoft’un piyasaya sürdüğü Xbox 360 Kinect hareket algılayıcısını seks hayatlarını renklendirmek için kullanıyorlar. Kinect sistemi 3D kamerası, haleket tanımlama yazılımı ve  hareket algılama sensörü ile Xbox 360 ile oyun oynamayı daha eğlenceli hale getiriyor.

Hatırlayacağınız üzere Kinect çok beğenilmiş ve satışa çıktıktan kısa bir süre sonra hacklenmişti. Öte yandan Vimeo ve YouTube gibi sitelerede  paylaşılan videolar, cihazın  yetişkin oyunları arasında  hemen yerini aldığını açıkça göz önüne seriyor

Meme ucu hareketleri algılayıcısı ile çoğu kişinin  Kinect sistemini  geleceğin sex oyunu olarak görmesi  bu konudaki tartışmaları alevlendiriyor. Görünüşe bakılırsa meme ucunu algılayabilen Kinect ileride başka hareketleri de kolayca algılayabilir.

Öte yandan birlikte çalışan iki kinect  sistemi  aracılığıyla üretilen bir çeşit hologrofik  3D görüntünün de dahil olduğu diğer eklentiler de geliştirlmiyor değil. Bunun gibi deneysel uygulamalar için geliştiricler kolları sıvamış durumda.

Son oalrak Redmond, hobi severlerin Xbox 360’ın heyecan verici imkânlarını araştırmalarından rahatsılzık duymadığını belirtti.