Anasayfa Haber ECS Black Extreme P67H2-A

ECS Black Extreme P67H2-A

“Oyun Oynamada Uç Noktanın Ötesi”-ECS en üstün oyun deneyimini sunan, son teknoloji ürünü Black Extreme P67H2 ana kartını piyasaya sundu

Elite Group Computer Systems ( ECS) en yeni Intel®  tabanlı ana kartını piyasaya sunuyor. ECS Black Extreme P67H2-A ana kartı, Intel® P67 Express yonga seti destekli, 2. nesil Intel® Core işlemci ailesini destekleyen ve ECS’nin oyun tutkunları için tasarladığı yenilikçi özelliklere sahip bir ana karttır.

Aklınızı Başından Alacak Hydra Core Teknolojisi

ECS Black Extreme P67H2-A ana kartı ECS Hydra Core teknolojisine sahiptir. Hydra Core teknolojisi, A/N/X modlarındaki 3-yollu yüksek teknoloji ürünü grafik kartlarını bir araya getiren yenilikçi bir özelliktir. Farklı modellerin ve hatta farklı markaların bir araya gelmesi anlamına gelen bu özellik, kullanıcılara en sevdikleri araçları sınırlama olmaksızın birleştirme imkânı tanıyor.  Bunun en iyi yönü, eski oyun kartlarını atmanıza gerek kalmaması; sadece yükseltmek için yeni bir kart taktıktan sonra, en yüksek oyun gücünün keyfini sürebilirsiniz. Oyunun yeni adı, karıştırmak ve eşleştirmek.

Hız Aşırtma Devam Ediyor

2. nesil Intel® Core K-sku kilitsiz işlemcisini tam olarak desteklemesiyle, ECS Black Extreme P67H2-A ana kartı CPU’nun ve belleğin gücünü tam olarak açığa çıkarıyor. ECS M.I.B X- üstün hız aşırtma ara yüzü kullanıcıların CPU’larını ve bellek hızlarını her zamankinden daha fazla arttırmalarını sağlar, Intel® XTU – Extreme Tuning Utility,(Uç İnce Ayar Aracı) tam desteği sayesinde, kullanıcılar daha gelişmiş seçeneklerle , daha yüksek sistem performansına kolayca erişebilirler.

Potansiyelinizi Açığa Çıkartmak için Muhteşem Özellikler

ECS Black Extreme P67H2-A ana kartı aşağıdaki müthiş özelliklerle geliyor:

-ECS Hydra Core özelliği oyuncuların 3-yollu grafik kartlarını A/N/X modlarında kullanarak karma yapmalarına imkân tanır.

-İki portlu USB 3.0 bulunduran ön panelde NEC yonga setli 6xUSB 3.0 veya tüm 20x USB 2.0 cihazları desteklenir.

-Marvell yonga setiyle 2x SATA 6G by P67 PCH, 2x eSATA 6G sunar veya RAID 0, 1, 5, 10 işleviyle tüm 8x SATA 3G cihazlarını sağlar.

-16GB’ye kadar 4x DDR3 – 2133(OC).

-ECS Çok-dilli UEFI 10 dünya dilini kapsar.

– iPad, iPhone ve iPod ailesi gibi Apple cihazları için USB portu şarj cihazı üzerinden tasarlanmış ECS üstün EZ şarj cihazı.

– ECS Qooltech III ikili ısı nakil borulu soğutma çözümleri.

– ECS Easy Debug LED sistem sıcaklığı göstergesi.

– ECS Anti-crashed USB konektörü kapağı.

– ESC özel yazılım kitleri, eGS/eSF/eBLU/eDLU/eOC/eJIFFY dâhil.

– Norton Internet Security 2011 eklenmiş.

– Intel® VRD – Vaoltaj Regülatörü-Down 12.0 desteği vardır.

– İkili GigaLAN teaming ile birlikte.

Oyun Tutkunları için En İyi Tercih

Şüphesiz ECS Black Extreme P67H2-A ana kartı, uç bir oyun platformu için en değerli bileşendir.  Geleneksel çok kartlı çözümlerle sınırlı kalmaktan memnun olmayan performans tutkunu oyuncular için- kullanıcılar aynı modelden bir ya da daha fazla ekran kartı almak zorundadırlar veya CPU, DRAM gücünü serbest bırakmak için ana kart ararlar, ECS Black Extreme P67H2-A ana kartı oyuncuların ihtiyaçlarına cevap vermek için sınırsız çözümler sunar.