Anasayfa Haber Powercolor PCS+ HD6970

Powercolor PCS+ HD6970

PCS+ ile referans kartlara göre %20 daha düşük ısı ve 10dB’den daha sessiz performans

Taipei, Taiwan –27 Ocak 2011–TUL Corporation, AMD grafik kartlarının lider üreticisi, ödüllü PCS+ serisi ürünlerini PowerColor PCS+ HD6970 ile ürün gamını genişletiyor. Son teknolojinin bütün özellikleri , PowerColor PCS+ HD6970 ‘da. Ürün 940MHz çekirdek hızı ve 1475MHz hafıza hızına sahip ve  yaklaşık 2.9 teraFLOP’dan daha fazla programlama gücü ile oyun performansını kolayca en üst seviyeye taşıyor.

PowerColor PCS+ HD6970 eşsiz çift fan soğutma çözümü özelliklerine sahip; 2 geniş 92mm soğutucu fan, 3x 8 ø geniş ısı boruları ve GPU’yu tamamıyla kaplayan bakır taban ile ısıyı kolayca dağıtıyor. Referans boardlara göre kıyaslandığında %20 den fazla soğutma sağlıyor. Çift Fan soğutma dizaynının verimli avantajı ise hava akışını düşük fan hızında sağlaması, böylece daha iyi bir kullanıcı deneyimi için sessiz bir çalışma ortamı sağlanmış oluyor.

“ En Serin ve en performanslı oyun deneyimini tüm kullanıcılara sağlamak istiyoruz” diyen TUL Corporation CEO’su Ted Chen. “ İnanıyorum ki PowerColor PCS+ HD6970 en zor oyuncular için bile performansta memnuniyet sağlayacak.

Call of Duty : Modern Warfare 2 Oyun Bundle’ı..

PCS+ oyuncularının bir diğer avantajı ise, PowerColor’ın yılın en fazla beklenen oyunu Modern Warfare2 yi PCS+ HD6970 ile beraber sunması.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version