Anasayfa Haber Gears of War 3 İnternete Düştü!

Gears of War 3 İnternete Düştü!

Xbox 360 almak için en iyi sebeplerden biri de Gears of War serilerini oynayabilmektir. Serinin ilk iki oyunu satış rekorları kırdı ve ciddi para kazandırdı. Üçüncü oyun ise henüz yapım aşamasında ve ancak 2011 sonunda piyasada olacak.

Ancak görünen o ki üçüncü oyunun Beta sürümü bundan bir kaç hafta önce internete sızmış! İlk başta sadece belirli bir çevrenin paylaşımında kalan dosya, en sonunda bir kullanıcı tarafından herkese açık bir sunucuda yayınlandı. Kısa süre içinde de başta YouTube olmak üzere pek çok yerde oyun içi görüntü videoları belirdi ve kayboldu!

Ancak hemen heyecana kapılmayın, çünkü internette dolaşan 8 GB boyutundaki dosyayı bulup indirmeniz oyunu oynayabilmek için tek başına yeterli olmayacak. Anlaşılan sızan sürüm sadece JTAG Xbox konsollarda çalışabilen bir Beta sürümü. Bu konsollar sadece yazılım geliştirme ve test için kullanılıyorlar, haliyle her yerde de bulunmuyorlar. Eğer birileri bu sürümü normal makinelerde çalışır hale getiremezse, o zaman sızıntı oyunun yasal satışlarını pek etkileyemeyecek demektir.