Anasayfa Haber Canon’un Yeni EOS Sistemi

Canon’un Yeni EOS Sistemi

Görüntü çözümlerinde dünya lideri Canon dünyaca ünlü EOS Sistemi’ni yeni tüketici Dijital SLR (DSLR) gövdeleri, profesyonel lensler ve EX Speedlite flaş üniteleri ile genişletti. Her düzeyden fotoğrafçının görüntünün gücünü keşfetmesini sağlayan her yeni ekleme, EOS’a özgü olağanüstü görüntü kalitesi, kullanım kolaylığı ve çok yönlülük sunuyor.

İki kullanımı kolay entry-level DSLR modeli, EOS 600D ve EOS 1100D, fotoğrafçılık dünyasına ilk adımlarını atan tüketicileri yeni bir esneklik, görüntüleme ve destek düzeyine taşıyor. Yeni EF 500mm f/4L IS II USM ve EF 600mm f/4L IS II USM, spor ve vahşi yaşam fotoğrafçıları için olağanüstü süper-telefoto performansı sunarken, yen EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II lens kiti yeni fotoğrafçılar için mükemmel bir başlangıç…

EOS maceranız buradan başlıyor

Canon’un entry-level DSLR portfolyosunun başköşesinde bulunan EOS 600D modeli, kendi sınıfının öncüsü bir 18 Megapiksel APS-C CMOS sensörü, hızlı DIGIC 4 görüntü işletimi ve Full HD video çekme özellikleriyle fotoğrafçıların yüksek kaliteli fotoğraf çekimi ile video çekimi arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilmelerini sağlıyor. 7,7 cm Değişken Açılı Net Görüşlü LCD ekranı sayesinde her açıdan sahne çekimi yapılabildiği için EOS 600D sahipleri dünyalarını farklı bir perspektiften görebiliyor. EOS 600D modelindeki yeni Özellik Rehberi fotoğrafçılığa yeni başlayan kullanıcılara fotoğraf makinesi modları ve temel ayarlar konusunda rehberlik ediyor ve her fotoğraf çektiklerinde fotoğrafçılık becerilerini biraz daha geliştirmelerini sağlıyor. Yeni Sahne Akıllı Otomatik modu ise bakıp-çekme kolaylığı getiriyor. Yeni Resim Stili Otomatik işlevi görüntüyü sahne bazında işlemden geçiriyor ve görüntülerinizin daha iddialı hale gelmesini sağlıyor.

Yeni başlayanlar için ideal bir EOS modeli olan EOS 1100D yüksek performans özelliklerini olağanüstü bir kullanım kolaylığı ile birleştiriyor. 12.2 Megapiksel APS-C CMOS sensörü sayesinde A3 boyutuna kadar fotoğraf çekilebiliyor ve daha enteresan kompozisyonlar oluşturmak için görüntüleri kırpabiliyor. EOS 1100D fotoğraf ve video çekmek isteyen kullanıcılara çok daha fazla esneklikte 720p HD video çekimi olanağı sunuyor.

Basic+ ve Yaratıcı Otomatik modlar, EOS 1100D kullanıcılarının gerçek anlamda artistik çekimler yapmalarını hiç olmadığı kadar kolaylaştırmak için kafa karıştıran tüm teknik terimleri devre dışı bırakarak, ayarları ve bunların bir görüntü üzerindeki etkilerini açıklamak üzere son derece sade bir dil kullanıyor.

L serisi telefoto lensler – Daha uzağı daha hızlı çekin

Canon’un profesyonel L serisine çığır açıcı eklemeleri olan EF 500mm f/4L IS II USM ve EF 600mm f/4L IS II USM lensler, vahşi yaşam ve spor fotoğrafçıları için eşi benzeri olmayan bir performans ve devingenlik sunuyor. Her iki lenste de f/4’lük bir geniş sabit diyafram bulunuyor; düşük ışık altında veya hızlı hareket eden konu çekimlerinde kusursuz görüntü kalitesi sağlıyor. Canon’un en son Görüntü Sabitleyicisi, kullanıcıların normalde gerekenden dört kat daha yavaş hızda çekim yapmalarına izin vererek, elde yapılan çekimlerde olağanüstü görüntü kalitesi elde edilmesine olanak sunuyor.

Yaratıcı ışıklandırmayı keşfedin

Yeni Speedlite 320EX ve Speedlite 270EX II, her düzeyden fotoğrafçının gündelik konu çekimlerinde yaratıcı ışık denemeleri yapmalarını sağlıyor. Speedlite 320EX’de ayrıca bir sabit Video Işığı modu bulunuyor; bu özelik EOS Video kullanıcılarının hava karardıktan itibaren istedikleri kadar çekim yapmalarını sağlıyor.