Anasayfa Oyun Old Republic Ön Satışları Başladı!

Old Republic Ön Satışları Başladı!

Uzun zamandır çıkışı heyecanla beklenen Star Wars: The Old Republic’in ön satışlarına Electronic Arts ve anlaşmalı firmalar tarafından başlandı. Old Republic tür olarak bir MMORPG ve orijinal Star Wars filmlerinden binlerce yıl öncesinde, Eski Cumhuriyet’in en gösterişli, bir o kadar da karmaşık bir döneminde geçenleri konu alıyor.

Oyunun ön satışları Electroni Arts’ın kendi online oyun satış hizmeti olan Origin üzerinden başladı, ayrıca çeşitli anlaşmalı mağazalarda da bulunabilecek. Kesin çıkış tarihi verilmemesine rağmen, 2011 sonunda resmen piyasada olması bekleniyor. Ön satışta tüketiciye üç farklı paket sunuluyor, bunlardan ilki standart paket ve Origin fiyatı 59,99 USD. Bu pakette bir kaç oyun içi ekstra bulunuyor, mesela kılıcınızın rengini değiştirmeye yarayan Color Stone gibi.

Sadece Origin üzerinden alabileceğiniz Digital Deluxe sürümünde ise fiyat 79,99 USD olarak belirlenmiş ve fazladan oyun içi bazı ekstralarla (Flare Gun, Training Droid, HoloDancer, HoloCam ve STAP) birlikte geliyor. Ancak sağlam Star Wars fanları için, geleneksel postayla gönderilen ve metal kutusunun içinde pek çok sürpriz barındıran Collector’s Edition herhalde en çok arzulanan sürüm olacaktır. 149,99 USD fiyata sahip olan bu sürümde, kutunun içinden Mouse Droid gibi oyun içi eşyaların yanı sıra, bir adet Darth Malgus heykelciği, Star Wars evreninin haritası, oyun müziklerini içeren bir CD ve Master Gnost-Dural’ın günlüğünü içeren 111 sayfalık bir kitap gibi pek çok özel ürün de yer alıyor. Bu sürümü de hem Origin üzerinden, hem de anlaşmalı mağazalardan sipariş etmek mümkün.