Anasayfa Haber ‘Klasik Mickey Koleksiyonu’ Ürünleri Türkiye’de

‘Klasik Mickey Koleksiyonu’ Ürünleri Türkiye’de

 Walt Disney’in teknoloji ürünlerinin Türkiye temsilcisi DataStar, 1928’den beri hayatımızda olan Mickey Mouse’un ‘Klasik Mickey Koleksiyonu’na ait teknoloji ürünlerinin satışına başladı. 1928’deki çizimlerin renkli ve kara kalem olarak teknoloji ürünlerine uygulandığı seri, sadece çocukları değil koleksiyonerler başta olmak üzere büyükleri de hedefliyor.

Walt Disney’in teknoloji ürünlerinin Türkiye distribütörü DataStar, 1928 temalı ‘Klasik Mickey Koleksiyonu’na ait ürünleri Türkiye’ye getirdi. Mickey’in 1928’deki çizgileriyle tasarlanan özel seri ürünler hem renkli hem de kara kalem çizimleriyle tasarlanmış. Bu nedenle bu koleksiyon sadece çocukları değil başta koleksiyonerler ve Mickey Mouse severler olmak üzere büyükleri de hedefliyor.

Klasik Mickey Koleksiyonu’na ait teknoloji ürünleri arasında mouse’lar, notebook ve CD çantaları, USB çoklayıcılar, kulaklık gibi ürünler yer alıyor.

DataStar Pazarlama Müdürü Mahmut Ulucan, 83 yıldır hayatımızda olan Mickey Mouse’un ilk çizimleri ile bezenmiş bu ürünlerin tüm dünyada büyük ilgi topladığını vurgulayarak, Türkiye’de de benzer bir ilgiyi beklediklerini söyledi. Disney’in bu koleksiyona verdiği öneme de değinen Ulucan, “Başta kara kalem çizimli ürünler olmak üzere tüm koleksiyon ürünleri birbirinden güzel ve ilgi çekici. Bu koleksiyonun çocuklardan daha çok büyüklerden ilgi görmesini bekliyoruz” dedi.

Disney teknoloji ürünlerine ilişkin ayrıntılı bilgi için:

DataStar, 0216- 544 1200 www.datastar.com.tr

 

DataStar hakkında:

2008 yılı sonunda kurulan DataStar Bilgi Teknolojileri A.Ş., notebook ve tüketici elektroniği başta olmak üzere her türlü BT (bilgi teknolojileri) ürününün ithalatı ve yurt içinde dağıtımını yapmaktadır. Merkezi İstanbul’da olan şirketin Ankara’da şubesi bulunmaktadır. Müşteri memnuniyetini amaç edinmiş olan şirket, 2 binin üzerindeki bayisi, 50’nin üzerindeki yetkili teknik servisi ile Türkiye’nin her yerine ulaşan bir satış ve hizmet ağına sahiptir. Deneyimli kadrosu ve yaygın hizmet ağı nedeniyle anahtar teslimi projeler de gerçekleştiren şirket, yurtdışı pazarlarda da etkin olmayı hedeflemektedir.

 

Marka ve ürün portföyünü sürekli genişleten şirket Notebook, Netbook, LCD Monitör, Projeksiyon cihazı, Network ürünleri, Yazılım, Ses sistemleri, Multimedia ürünleri, Yazıcı, Çevre birimleri ve Tüketici elektroniği alanlarında Haier, Lacie, PQI, Biostar, TP-Link, Asrock, ADATA, Disney, CKP, HP, KTC, Promex, Egreat, Princo, Vogec gibi güçlü markaların distribütörlüğünü; HP, Dell, Acer, Samsung, Intel, Asus, Toshiba, Kingston, Lenovo ve Microsoft gibi güçlü markaları ise yurtiçinden alıp dağıtıcılığını yapmaktadır. www.datastar.com.tr