Anasayfa Haber DorukNet Mesajlaşmayı Buluta Taşıyor

DorukNet Mesajlaşmayı Buluta Taşıyor

DorukNet, DorukCloud Exchange 2010 Mail Hosting servisiyle güçlü ve yenilikçi bir mesajlaşma dönemini başlattı. Kullanıcılar Cloud Exhange Mail Hosting avantajına kampanya kapsamında ayda sadece 39,90 TL’ye sahip olabiliyor.

DorukCloud markasıyla Türkiye’de Microsoft Hyper-V Cloud platformu üzerinde Bulut Bilişim hizmetini veren DorukNet, Microsoft Exchange Server 2010 SP1’le birlikte güçlü ve yenilikçi bir mesajlaşma dönemini başlattı. Tüm tarayıcılarda sorunsuz çalışan DorukCloud Exchange Mail Hosting servisi sunucu yönetimi, güvenlik, güvenilirlik ve performans konusundaki endişeleri ortadan kaldırıyor.

DorukNet kullanım kolaylığı ve maliyet avantajı sunan servislerini kampanyalı fiyatlarla sunuyor. Şirketler ihtiyaçlarına göre Exchange Mail ve Exchange Mail Plus olmak üzere iki ayrı paket seçme olanağına sahip. Kampanya kapsamında ayda 39,90 TL’ye sahip olunan Exchange Mail paketinde 5 adet e-mail hesabı için 10 GB e-posta alanı bulunuyor. Exchange Mail Plus paketi 5 adet mail ve outlook yer alırken her e-mail hesabı için yine 2GB e-posta alanı bulunuyor. Exchange Mail Plus paketinin kampanyadaki fiyatı ise 59.90 TL.

Blackberry, iPhone, iPad gibi tüm mobil cihazlardan kolay erişim

Geleneksel POP3 mail hesaplarında, outlook üzerinden indirilen veya gönderilen maillerde, farklı outlooklar, webmail veya mobil cihazlar üzerinden ulaşma imkânı yokken DorukCloud Exchange ile Blackberry, iPhone, iPad gibi tüm cihazlar üzerinden gelen ve giden tüm maillere erişilebiliyor. Belirli işleri uzman kullanıcılara delege ederek çağrı maliyetlerini düşürmek mümkün hale geliyor. Tüm mesajlaşma avantajlarının yanı sıra, DorukCloud’un sunmuş olduğu yedekli exchange mimarisi ve gelişmiş yük dengeleme yapısı sayesinde, kullanıcılar sürekli erişilebilirlik elde ediliyor.

Microsoft Exchange Server 2010 SP1’in sunmuş olduğu her yerden erişim ve yönetim kolaylığı sayesinde, kullanıcılar basitleştirilmiş yönetim arabirimi üzerinden kendi hesaplarını ve organizasyonlarını yönetebiliyorlar.

Kullanım kolaylığının yanı sıra maliyet avantajı

DorukCloud Exchange servisi ile ofislerde mail sunucusu barındırılmayacağı için yüksek ilk yatırım maliyetine, elektrik, soğutma, yönetim ve yedekleme gibi aylık giderlere katlanılmıyor. İhtiyaç olunan mailbox sayısı kadar ödeme yaparak, yönetim ve yedekleme gibi sıkıntılardan kurtulmak mümkün hale geliyor. DorukCloud Exchange servisinin tam yedekli altyapısı ve son sürüm yazılımları sayesinde, kullanıcılar maillerine her yerden, aynı kullanıcı arabirimi deneyimi ve maksimum erişilebilirlikle ulaşabiliyor.