Anasayfa Haber Avea’dan AveaMüzik Mobil Portalı

Avea’dan AveaMüzik Mobil Portalı

Avealılar, AveaMüzik Mobil Portal ile kullanımı kolay, gelişmiş müzik içeriklerine erişiyor, sevdikleri albümleri indirebiliyor.

Zengin müzik içeriklerini AveaMüzik platformu üzerinden kullanıcılara ulaştıran Avea, cep telefonlarina müzik indirmek ve telefonlarıyla müzik dinlemek isteyen Avealı müzikseverler için AveaMüzik Mobil Portalı’nı duyurdu.

Avealılar, m.aveamuzik.com adresinden ulaşılabilen portalda, “arama” özelliğini çok daha kolay kullanabilme olanağı buluyor. Kullanıcıların en çok dinlenen şarkı ve yeni albümleri tarzlarına göre listeleyebildiği AveaMüzik Mobil Portal, daha önce mobil ortamda farklı sayfalar üzerinden ulaştıkları MüzikÇalar ve Müzikİndir servislerinden de aynı sayfada faydalanma imkânı tanıyor. Aynı zamanda Avealılar, mobil portal üzerinden diledikleri şarkıyı Ringa servisi ile tanımlayarak, kendilerini arayanlara dinletebiliyorlar.

Kullanılan cihaza göre optimize edilmiş bir arayüz sunan m.aveamuzik.com kullanıcılara çeşitli kategorilerde hazırlanmış zengin profesyonel çalma listelerini de herhangi bir data ücreti ödemeden dinleme şansı sunuyor.