Anasayfa Haber Cisco TelePresence ile Rogers Cup’da çifte yayın

Cisco TelePresence ile Rogers Cup’da çifte yayın

Kanada’nın en önemli tenis turnuvası Rogers Cup’ta Toronto ve Montreal’deki izleyiciler, gazeteciler ve oyuncular arasında Cisco TelePresence teknolojisi ile bağlantı kuruluyor. Rogers Cup tarihinde ilk kez erkekler ve kadınlar turnuvaları aynı anda gerçekleştirildi. 5 Ağustos’ta başlayan turnuvada kadınlar Toronto’daki Rexall Centre’da, erkekler ise Montreal’deki Uniprix Stadyumu’nda karşılaşıyor. Cisco’nun çoklu TelePresence sistemleri, yüksek tanımlı (HD) video bağlantısıyla iki müsabaka alanını birleştirerek her iki şehirde yer alan katılımcıların etkinlik boyunca birbirleriyle etkileşim halinde olmalarını sağlıyor.

Üç boyutlu toplantı deneyimi sunan Cisco TelePresence, yüksek tanımlı görüntü ve ses netliğiyle canlı ve yüz yüze iletişim imkânı sağlayarak katılımcılar arasında işbirliğini pekiştiriyor. 2011 Rogers Cup, Cisco Kanada’nın bir etkinlikte kullandığı en büyük teknoloji entegrasyonlarından birine sahne oluyor. Oyuncuların dinlenme salonlarına, basın odalarına, Rogers Connected Zone ve Tennis Canada kabinlerine yerleştirilen Cisco TelePresence sistemi, ayrıca istenilen herhangi bir zamanda beş ayrı noktada bağlantı imkânı da sunuyor. Günlük basın toplantıları sırasında hem Toronto hem de Montreal’deki basın odalarında kullanılan Cisco TelePresence, gazetecilerle oyuncuların buldukları yerlerden sorunsuz iletişim kurabilmelerini sağlıyor.

Her iki şehirde oyuncuların dinlenme salonlarında yer alan masaüstü uyumlu Cisco TelePresence EX 90 uygulaması, dokunmatik ekran arayüzüyle farklı şehirlerdeki oyuncuların birbirleriyle, basın mensuplarıyla ve hayranlarıyla yüz yüze iletişim kurabilmesini sağlıyor. Her gün Kanada saatiyle 14:30-18:30 arasında her iki şehirdeki izleyiciler Rogers ve Tenis Canada çadırlarındaki Cisco TelePresence sistemleri aracılığıyla oyuncularla ve turnuva direktörleriyle konuşma fırsatı buluyor. TelePresence oturumlarında kullanılmadığı zamanlarda Cisco ekranlarından maçlarla ilgili güncel bilgiler ve Rogers Cup katılımcılarına yönelik özel içerikler sunuluyor.

Tennis Canada başkanı ve CEO’su Michael S. Downey, “Cisco TelePresence kullanarak her iki müsabaka alanındaki sporseverlerin, gazeteci ve oyuncuların aynı odadaymış gibi iletişim kurmalarını sağladığımız için mutluyuz. Oyunculara sanal erişim sağlayan bu sistem sporseverler için inanılmaz bir deneyim” diyor.