Anasayfa Oyun Deus Ex’in Kayıp Halkası Bulundu!

Deus Ex’in Kayıp Halkası Bulundu!

Deus Ex: Human Revolution oynarken ana karakter Adam Jensen’ın esrarengiz biçimde ortadan kaybolduğu üç günlük bir zaman aralığına denk gelirsiniz. Peki bu üç günde ne olmuştur, Adam nereye gitmiş, orada ne öğrenmiştir? İşte yakında çıkacak olan ek görev paketi The Missing Link bu soruların cevabını verecek.

Gerçekte o üç gün Adam Jensen için pek de kolay geçmiyor. Belltower ajanlarınca yakalanan ve implantları devre dışı bırakılan Jensen, bir yük gemisinden bozma gizli bir üste işkence görüyor. En sonunda kaçmayı başaran kahramanımız, gemiden kurtulmak için çabalarken hiç beklemediği gerçekleri öğreniyor, ummadığı entrika ve ihanetlerden haberdar oluyor.

Bazılarına göre gerçekte bu DLC’nin içeriğini oluşturan olayların ana oyunda yer alması planlanıyordu, ancak oyunun çıkış tarihine yetiştirilebilmesi için bu kısım kesilerek sonradan DLC halinde tamamlandı. Fakat aslında bu çok da önemli değil, bu yeni DLC pek çok soruya cevap verecek, daha önce görmediğimiz karakterleri ve yerleri ortaya koyacak. Kesin çıkış tarihi ya da fiyatı henüz belli değil, ancak bunun da yakında açığa çıkacağını umuyoruz.