Anasayfa Haber Windows Mango En Sonunda Çıktı!

Windows Mango En Sonunda Çıktı!

Microsoft bugün itibariyle Windows Phone 7,5 Mango işletim sistemini resmen piyasaya sürmüş bulunuyor. Windows Phone 7 çıktığından beri ciddi bir güncelleme yapmayan Microsoft, uzun süredir beklenen Mango ile tüketicilere neredeyse yeni bir işletim sistemi sunuyor denebilir. Bu yeni sürüm HTML5 desteğinden tutun da grafik hızlandırmaya kadar 500’den fazla yeni özellik taşıyor.

Yeni sürümün resmen duyurulmasıyla birlikte Windows Phone işletim sistemli telefonların pazar paylarını artırıp artıramayacaklarını bekleyip göreceğiz. Bu arada tüketiciye bir kaç seçenek düşüyor, elinizdeki telefonu bizzat güncelleyebilir ya da servis sağlayıcınızın güncellemesini bekleyebilirsiniz. Tabii burada küçük bir detay var, telefonun teknik kapasitesi yeni sürümden alınacak verimi ciddi biçimde etkiliyor.

Güncellemeyi kendiniz yapmak isterseniz buradan gereken adımları takip edebilirsiniz. Basitçe özetlemek gerekirse, Zune yazılımı kurulu bir bilgisayara ve telefonda bir miktar boş alana ihtiyacınız olacak. Ayrıca daha önceden yayınlanmış “Friends & Family” güncellemesini kurmuş olmak da gerekiyor.