Anasayfa Oyun AOC, Türkiye’deki En İyi Oyun Etkinliğinin Odağında

AOC, Türkiye’deki En İyi Oyun Etkinliğinin Odağında

AOC’nin en son teknolojiye sahip oyun monitörleri, ev sahipliğini Türk donanım uzmanı GameEkstra’nın yaptığı olağan bir oyun etkinliğinin açılışında önemli rol oynadı. Ekran setlerinin yanısıra, ödüller de AOC düz ekranlardan oluştuğu için etkinlik, yerinde bir kararla “King of AOC” olarak adlandırıldı. 

GameEkstra’nın sahibi ve oyunların yöneticisi Arda Tepeci, ateşli CounterStrike savaşlarında yarışan 200’den fazla profesyonel oyuncu için mükemmel koşullar sağlamak amacıyla hiçbir zahmetten kaçınmadı. Beklentileri yüksek oyuncular için azami konfor sağlamak amacıyla, AOC’nin e2343F2 model monitörleri de dahil olmak üzere sadece en son teknolojiye sahip ekipman kullanıldı.

Bu 58,4 cm /23″ ekranlar, oyuncular arasında sadece şık tasarımları ile değil, aynı zamanda sadece 2 milisaniye olan süper hızlı tepki süreleri ile de popüler. Diğer özelliklerinin yanında, aksiyonla dolu oyun sahnelerinde bulanıklaşmayı önlemesi ve net çizgilere sahip odaklanmış görüntüler sağlaması dikkat çeken özellikleri arasında. Çok sayıda oyuncu, e2343F2 modelinin oyun amaçları için özellikle uygun olduğunu belirterek incelikli etkinlik düzeni için organizatörleri tebrik etti.

Ödül töreninde, AOC’nin Türkiye Satış Müdürü Hakan Taygur, en iyi üç katılımcıya 43ID monitör neslinin farklı modellerini armağan etti: Birinciye 22 inçlik e2243Fws modeli verilirken, ikincinin ödülü biraz daha küçük olan e2043Fs modeli oldu. Üçüncü ise 18,5 inçlik bir e943Fws ekran ile ödüllendirildi. Bu üç modelin hepsi LED arka aydınlatmaya ve sadece 1,29 cm kalınlığındaki ultra-ince modern tasarıma sahip.

İnsan ve makine, gelecekteki etkinliklerde de test edilecek: “King of AOC” turnuvası, gelecek altı ay boyunca haftalık olarak devam edecek. İlgilenenler, http://www.facebook.com/pages/AOC-T%C3%BCrkiye/156026671140893 sayfasından etkinliği takip edebilecek.