Anasayfa Haber Facebook’la ilgili İnanılmaz İddia!

Facebook’la ilgili İnanılmaz İddia!

Facebook
Facebook

Eğer iddialar doğruysa dünyanın en çok kullanıcısına sahip ve en çok ziyaret edilen sitelerden biri olan Facebook’un başı dertte gibi görünüyor. Birleşik Devletler’de birkaç eyalette birden açılan davalara göre, sosyal paylaşım sitesi kullanıcıların bilgilerini Facebook’a giriş yapmadıkları zaman bile toplamaya devam ediyor.

Yasadışı dinlenme şikayetiyle açılan davalarda özellikle Mississippi’de yaşayan bir bayan, 23 Eylül 2011 tarihi itibariyle Facebook’un, siteye giriş yapmadan kablolu ve elektronik iletişimini takip ettiğini, topladığını ve sakladığını iddia etti. Davacı, sözü geçen sosyal paylaşım sitesine kesinlikle böyle bir izin vermediğinin altını çizerken, toplanan bilgilerinin yalnızca internette daha önceden girdiği sitelerle sınırlı olmadığını da söyledi.

Facebook’la ortaya atılan bu iddialar ve sonucunda açılan davalar oldukça ciddi. Özellikle siteye giriş yapmamış haldeyken toplandığı iddia edilen bu bilgiler hakkında sosyal paylaşım sitesinin nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.