Anasayfa Oyun Metal Gear Solid Serisi HD Oluyor!

Metal Gear Solid Serisi HD Oluyor!

Metal Gear Solid serisinin hayranlarına iyi haber, işte HD pakette bulacağınız MGS oyunları ve dahası…

Hideo Kojima’nın film tadında bizlere sunduğu Metal Gear serisiyle Metal Gear 4’le beraber tanışanlar ya da önceki oyunları oynayamadıkları için Metal Gear 4’e de pek bulaşmak istemeyen oyun severler için iyi bir haberimiz var. Metal Gear serilerinin eski oyunları, Metal Gear HD Collection adı altında yeniden satışa çıkacak.

Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkacak olan koleksiyonun Kuzey Amerika’da 8 Kasım, diğer ülkelerde ise 3 Şubat 2012’de piyasada olması bekleniyor. Tabii ki daha iyi grafiklerle beraber Metal Gear serisini oynama şansı seriyi merak eden ya da serinin fanatiği olup yeniden oynamak isteyenleri cezbedecektir. Sadece Metal Gear Solid serisi de değil, Zone of the Enders da HD olarak sevenleriyle yeniden buluşacak.

Koleksiyonun sınırlı sayıda üretilen bir bölümünde de 450 sayfalık çizim kitabı da olacak. Metal Gear Solid HD Collection’ın içerisinde şu Metal Gear oyunlarının yer alacağını da söyleyelim; “Metal Gear Solid 2: Substance, Metal Gear Solid 3: Subsistence ve Metal Gear Solid: Peace Walker.” MGS 3’ün Subsistence sürümünün içerisinde de zaten Metal Gear ve Metal Gear 2: Solid Snake’in olduğunu belirtelim.