Anasayfa Haber Hideo Kojima Belgeseli, Death Stranding’in Perde Arkasına Götürecek

Hideo Kojima Belgeseli, Death Stranding’in Perde Arkasına Götürecek

Hideo Kojima Belgeseli Çıkıyor
Hideo Kojima Belgeseli

Dünyanın en çok övgü alan video oyunu tasarımcılarından biri olan Hideo Kojima hakkında bir belgesel yolda. Yayınlanan bir fragman, Hideo Kojima: Connecting Worlds’ü izlemeyi planlayanları nelerin beklediğine dair ilk bakışı sunuyor.

Kojima, Twitter’da filmin Death Stranding’in geliştirilme sürecine perde arkasından bir bakış sunacağını ve filmin “bağımsız stüdyomuzun ilk günlerinden kareler, çocukluğumdan anılar ve yaratıcı yolculuğum” hakkında olacağını yazdı. Fragman tüm bunları özetlerken filmin Kojima ve çalışmalarının bir kutlaması olduğunu gösteriyor. Geoff Keighley, Guillermo del Toro, Norman Reedus ve George Miller gibi dostları, iş arkadaşları ve hayranları Kojima’dan ve onun referanslarından bahsederken gösteriliyor.

Kojima’nın kendi sektöründe bir öncü olduğu inkar edilemez. Son birkaç on yılın en unutulmaz ve yaratıcı oyunlarından bazılarının ardındaki büyüleyici adam olması onu bir belgesel için iyi bir seçenek yapıyor.

PlayStation Studios ve Kojima Productions, henüz vizyon tarihi belli olmayan Hideo Kojima: Connecting Worlds’ün yapımına yardımcı oldu. Filmin prömiyeri 17 Haziran’da Tribeca Festivali’nde yapılacak ve Kojima da bir soru-cevap etkinliği için festivalde olacak.

Son olarak Summer Game Fest sırasında Death Stranding 2 hakkında daha fazla bilgi edinebileceğimizi belirtelim.