Anasayfa Haber ABD’den Uzaylı Açıklaması!

ABD’den Uzaylı Açıklaması!

Uzaylılar var mı, yok mu? İşte Amerikan vatandaşlarının devlete sorduğu soru ve verilen resmi cevap…

İnsanoğlunun kendine çok eskiden beri sorduğu ve cevap alamadığı sorulardan biri de “evrende yalnız mıyız?” sorusu. Bu sorunun cevabını öğrenmek isteyen ve daha fazla dayanamayan 12 bin Amerikan vatandaşı dilekçelerini alıp hükümete başvuruda bulundu.

“Gerçeğin altından kalkabileceklerini” belirten 12 bin Amerikan vatandaşı, hükümetin bu konuda açıklama yapmasını istedi. Bildiğiniz gibi zaman zaman özellikle Hollywood filmleri, 51. bölge ve komplo teorileri Amerikan hükümetinin dünya dışı varlıklarla iletişim içinde olduğunu konu eder. Yüzde 50’sinin uzaylılara inandığı ve yüzde 80’inin bu konuda hükümetin yalan söylediğini düşünen Amerikan halkına, hükümet bu konuda daha fazla sessiz kalamadı ve bir açıklama yaptı.

Beyaz Saray’da Bilim ve Teknoloji Departmanın’da Araştırma Görevlisi olarak çalışan Phil Larson’ın yaptığı açıklamada, hükümetin uzaylılarla iletişim halinde olmadığı ve dünyadışı varlıklara karşı herhangi bir kanıtlarının bulunmadığı belirtildi. Larson ayrıca, evrenin çok büyük olduğunu ve akıllı bir yaşamla bağlantı kurabilmelerinin mesafelerden dolayı çok zor olduğunu dile getirdi.