Anasayfa Oyun Skyrim’in DLC Planı!

Skyrim’in DLC Planı!

Bethesda’nın yeni oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim’in piyasaya çıkmasına yalnızca birkaç gün kaldı. Oyun içi videoların izlenme sayısı internette milyonları bulurken oyunun yönetmeni ve yapımcısı Todd Howard da oyunla ilgili merak edilen bir konuya Wired.com aracılığıyla cevap verdi.

Hatırlarsanız bundan beş yıl önce aslında ilk indirilebilir içeriği hayatımıza sokan oyunlardan biri de Elder Scrolls IV: Oblivion’du. O zamanlarda üç dolar vererek oyuna özel bir zırhı indirebiliyorduk. Yine indirilebilir içerik hakkında konuşan Howard şunları söyledi; “Hemen piyasaya çıkabilecek bir indirilebilir içerik iyi satabilir ama önceliğimiz bu değil. Çok fazla indirilebilir içerik yapmayacağız. Çok fazla olmayacaklar ancak daha büyük ve daha sağlam olacaklar. Sonuç olarak amacımız oyuna fazla içerik yapmak değil oyunu daha iyi yapmak.

Howard, tatil zamanına kadar herhangi bir indirilebilir içerik düşünmediklerini belirtirken tatil zamanı sonrasında oyun hakkındaki eleştirileri alıp bu yönde çalışmalara devam edeceklerini de belirtti.