Anasayfa Haber LG Electronics, Futbol Blogger’larına 3D Maç Keyfi Yaşattı

LG Electronics, Futbol Blogger’larına 3D Maç Keyfi Yaşattı

LG Electronics, İngiliz Premiyer Ligi’nin önemli karşılaşmalarından Newcastle United ve Liverpool3Dmaç gösteriminde futbol blogger’larıyla bir araya geldi…

LG Electronics’in Cinema 3D teknolojisi ile İngiliz Premiyer Ligi maç gösterimi 1 Nisan Pazar günü Taps Bebek’te gerçekleştirildi. LG’nin ev sahipliğinde yapılan Newcastle United-Liverpool maç gösterimi Newcastle United ve Liverpool taraftarlarının ağırlıklı olduğu futbol blogger’larının geniş katılımına sahne oldu.

LG Electronics Türkiye Smart TV Ürün Müdürü Aytek Dorken, “LG olarak her zaman yeni teknolojiler geliştirmek ve bu teknolojileri tüketicilerimizin hayatını kolaylaştıracak ekstra fonksiyonlar ile sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu sene birincil amacımız, 3D=LG algısını güçlendirmek ve pazarda bir numara olmak. Bunu başarabilmek için Smart Cinema 3D TV çeşitliliğimizi de geliştireceğiz. 2012 modellerimizin Nisan sonu piyasada olmasını planlıyoruz. Red Dot Tasarım Ödüllü LM960V, 2012 yeni TV serimizin önde gelen ürünü olma özelliği taşıyor. Cinema 3D ve gelişmiş Smart TV fonksiyonlarını barındıran bu model, göz alıcı Cinema Screen tasarımı ile de tüketicilerin evlerine şık bir şekilde uyum sağlayacak.”dedi.

LG’nin kendi Smart TV platformunun yeni versiyonu ile Smart TV sektöründe başı çekeceklerini belirten Aytek Dorken “LG, Smart TV sektöründe de başı çekecek. ‘İşaretleme’, ‘Hareketle Kontrol’, ‘Hareket tuşu’nu içeren ‘Sihirli Kumanda’ fonksiyonlarının ise müşterilerimizi fazlasıyla tatmin edeceğine inanıyoruz. Ayrıca Smart TV menümüze eklediğimiz lokal uygulamalarımız ile de fark yaratıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Sinematik 3D keyfi

LG Electronics, Smart Cinema 3D TV ile evde mükemmel ve sinematik bir 3D eğlencesi sunuyor. Kullanıcıları, eski nesil 3D teknolojisinin ağır, rahatsızlık veren gözlüklerinden ve baş dönmesine neden olan görüntü kalitesinden kurtaran ürün ile 3D dünyası tıpkı sinemada olduğu gibi evlere giriyor. Çok hafif olan Cinema 3D gözlükler şarj etme derdini ortadan kaldırırken kullanıcıyı görüntüyü tek bir açıdan izleme zorunluluğundan kurtarıyor. Öte yandan LG Cinema 3D teknolojisi, daha gerçekçi 3D görüntüler sunan yüksek performanslı 2D’den 3D’ye dönüşüm fonksiyonunu içinde barındırıyor.

İşaretle, Tıkla, Kontrol Et

LG Smart Cinema 3D TV’ler, International Consumer Electronics Show (CES) 2011 İnovasyon Ödülleri kapsamında Online Ses/Video İçerik dalında ödüle layık görülen LG Smart TV platformunu içinde barındırıyor. LG Smart TV plaformu ile kullanıcılar, sevdikleri programları, uygulamaları, özel içerikler de dahil olmak üzere her şeyi kontrol etmek için işaretliyor, tıklıyor ve oynatıyor. İçeriği her geçen gün zenginleştirilen LG Smart Menü, tüketicilere ev eğlencesi üzerinde daha fazla kontrol sağlıyor.

LG Smart TV platformundaki mevcut uygulamalar: Youtube, Facebook, Twitter, Picasa, Accuweather, Skype, Vtuner, Digiturk Play, Garanti Bankası, Milliyet, Ekşi Sözlük

(Çok yakında) Sinemalar.com, İzlesene, Döviz uygulamaları