Anasayfa Haber Adobe Creative Cloud ile CS6’ya Ucuz Erişim!

Adobe Creative Cloud ile CS6’ya Ucuz Erişim!

Adobe Creative Cloud CS6
Adobe Creative Cloud CS6
Adobe Creative Cloud CS6
Adobe Creative Cloud CS6

Adobe’ın korsanla mücadelesi bitmiyor, yazılım paketlerinin fiyatları binlerce dolar olduğu için yaygın korsanlık durmuyor. Ancak Adobe bulut bilişimin sunduğu imkanları kullanarak yeni bir model geliştirdi: Adobe Creative Cloud‘a aylık 49.99 dolarlık üyelik, normalde binlerce dolara yıllık lisanslanan Creative Suite uygulama paketinin en son sürümü olan CS6’ya erişim sağlayacak.

Photoshop, InDesign, lllustrator, Dreamweaver, Adobe Premiere Pro, After Effects gibi popüler Adobe uygulamalarına bir yıllık Creative Cloud aboneliği ayda 49.99 dolardan yaklaşık 600 dolar ediyor. Üstelik proje verileri için 20 GB’lık online depolama alanı sağlanıyor. Bulut üzerindeki paylaşım alanıyla ekip çalışmalarını büyük dosyaları yollayıp almakla uğraşmadan gerçekleştirmek mümkün oluyor.

Adobe bugün kullanıma sunduğu Creative Cloud’a ek olarak iOS için Proto ve Collage adlı iki yeni uygulamayı, üzerine de Muse’u kullanıcılarla buluşturdu. Muse hakkındaki yazımızdan detaylarını öğrenebilirsiniz. Creative Cloud detaylarını da kapsamlı yazımızda okuyabilirsiniz…