Anasayfa Makale Yazar Köşeleri TTNET Adil Kullanım Kotası Sessizce Değişti

TTNET Adil Kullanım Kotası Sessizce Değişti

TTNET

TTNET’in kontrata koyup uygulamadığı Adil Kullanım Limiti uygulamaya girdi. Ama tepkiler durumu bakın nasıl da değiştirdi…

TTNET’in Adil Kullanım Kotası’nı uygulamaya başlaması tüketicilerin çığ gibi tepkisiyle karşılaştı. Tüketicilerin TTNET karşısında kimza kampanyaları düzenlemeye başlaması, Uydunet gibi hizmetlerin Adil Kullanım Limiti olmayan kampanyaları tehlikeli olmaya başlayınca TTNET de sessiz sedasız bir değişiklik yaptı…

Normalde 16 Mbps’ye kadar, 8 Mbps’ye kadar olarak pazarlanan ve 50 GB civarındaki adil kullanım kotası tükendiğinde 1 Mbps hıza düşürülen paketlerdeki yavaşlama azaltıldı. Çoğu kullanıcı 1 Mbps yerine 3 Mbps hıza düştüğünü aktardı. 1 Mbps ile 3 Mbps arasında elbette küçümsenmeyecek bir hız farkı var, ancak bu tüketiciler için yeterli olacak mı? TTNET’in Adil Kullanım Limiti ya da halk arasındaki adıyla “Yeni Kota” bu uygulamayla müşterilerini memnun edebilecek mi bekleyip göreceğiz.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Hızınız nasıl, bu değişikliği siz de fark ettiniz mi? Yorumlarda ve forumda tepkilerinizi belirtebilirsiniz…

21 Yorumlar

  1. Benim internetim 120kb/s ile 50kb/s arası değişiyor ve sürekli atıyor.Müşteri hizmetlerine arıza kaydı bıraktım hiçbir sorununuz yok diyerek geri döndüler.Şimdi internetimi 3mbit yapmak için 50GB download mı yapayım.Yaparım benim için farketmez.

  2. Bizim internet hızı da 3’e düştü. TTNET i defalarca arıza mı var diye aramama rağmen hiçbir arıza yoktur, sorun modem yada bilgisayarınızdandır dediler.Ama adil kullanım kotasından bahssetmediler bile.

  3. ttnet’le yaptığım telefon görüşmesinde bana bu 3mb.lık değişikliğin 1-16 mayıs tarihleri arasında uygulandığını sonra hızın tekrar 1mb’e geri çekildiğini söylediler.
     

  4. Bu kadar da göz boyama olmaz yahu aynı hızla devam. 1-16 masyıs’mış bu ne demek akıl mantık almıyor. İlk 2-3 gün hızım fark etti sonra aynı tas aynı hamam.

  5. Daha yeni düzeldi. 1 aydır hep 1 MB olarak kullandım.Yani hiç göremedim maşallah bu 3 MB hatta bırakın 1 MB hızı yarım bile değil çeyrek mb hızında kullandım.0.25 kb indirme hızı 30 kb upload hızı. Saçmaladılar iyice. Açtım telefonu söve söve bir oldum. Alayı yalan dolan bu şerefsizlerin. Hakikaten defolup gitsinler internetlerinide bir yerlerine soksunlar. Bir daha da gelmesinler mümkünse.

  6. verilmiş haklar geri alınamaz dünyada bu böyle biline  bunun dışı olamaz olursa resmen gasptır ttnetinde yaptığı budur gaaaaaaaasp

  7. 24mplık 75 gb akk’li ttnet ınternet paketine sahibim ve kotam her ayın 15inde yenılenıyor. hiç internet kullanmadığım halde 4 gun sonra hızım 300kb/s düşüyor ve müşteri hizmetlerini aradıgımda kotanızı aşmışsınız dıyor. Böyle bir saçmalık ömrümde görmedım.

  8. afedersiniz ama oyun oynayamıyoruz intirnet sadece var kulanamıyoruz sadece var yani o kadar resmen sadece var olduğu gözüksün yeter diyenler için bıktık artık ….. hele hele oyunlarda 900 pingin aşşasına inmiyor bıktım..

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version