Anasayfa Haber Fujitsu Türkiye’nin Yeni İnsan Kaynakları Direktörü: Hakan Karışık

Fujitsu Türkiye’nin Yeni İnsan Kaynakları Direktörü: Hakan Karışık

Fujitsu İnsan Kaynaklari Direktörü Hakan Karisik
Fujitsu İnsan Kaynaklari Direktörü Hakan Karisik
Fujitsu İnsan Kaynaklari Direktörü Hakan Karisik
Fujitsu İnsan Kaynaklari Direktörü Hakan Karisik

Fujitsu Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Hakan Karışık atandı. Karışık, 7 Mayıs 2012 tarihi itibari ile yeni görevine başladı.

Hakan Karışık, 1996 yılında Selçuk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. Kariyerine 1998 yılında, SmithKline Beecham Pharmaceuticals’da Tıbbi Satış Temsilcisi olarak başladı. 2002 – 2004 yılları arasında Solvay Pharmaceuticals’da Eğitim Müdürü olarak görev yapan Karışık, 2004 – 2011 yılları arasında aynı firmada İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalıştı.

Hakan Karışık 2011 yılından bugüne kadar Abbott Pharmaceuticals’da İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevini yürüttü. 2009 yılında Solvay İlaç’ta gerçekleştirilen Global Çalışan Memnuniyet Anketi uygulamasında Katılım Oranı, Cevaplama Oranı, Aksiyon Planlama ve Aksiyon Alıp Fark Yaratma kategorilerinde  Asya, Ortadoğu, Kanada ve Avustralya bölgesinde  birincilik ödülü aldı.  2010  yılında Solvay Abbot Organizasyonu’nun birleşmesinde Avrupa Bölgesi içerisindde  ‘HR Ekibi olarak En Başarılı Entegrasyon Ülke Ödülü’ne layık görüldü.

Fujitsu hakkında:

Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında lider olan Japon şirketi Fujitsu, 100’ün üzerinde ülkede yaklaşık 170,000’den fazla çalışanıyla müşterilerine zengin bir yelpaze içinde teknoloji ürünleri, çözümleri ve hizmetleri sunmaktadır. Fujitsu, müşterileriyle birlikte toplumun geleceğini şekillendirmek için kendi bilgi birikimini, bilgi ve iletişim teknolojilerinin gücünü kullanmaktadır. Fujitsu Limited, 31 Mart 2011 tarihinde sona eren mali yılında 55 milyar ABD Doları konsolide ciro elde ettiğini açıklamıştır. Daha fazla bilgi için www.fujitsu.com/tr/ adresinde bulunan web sitesizi ziyaret edebilirsiniz.