Anasayfa Oyun MW: Online İçin Beta Zamanı!

MW: Online İçin Beta Zamanı!

Yüz tonluk dev savaş makineleriyle galaksiyi birbirine katmayı özlediniz mi? Mech Warrior: Online eğer bir aksilik olmazsa 17 Temmuz’dan itibaren bu özleminizi gidermenize yardımcı olacak. Bugünden itibaren ilk kapalı Beta testine girecek olan oyun, görünüş ve oynanış olarak Mech fanlarını hayalkırıklığına uğratmayacak gibi görünüyor. Öte yandan, Beta testine katılmak istiyorsanız, şimdilik maalesef şansınız yok, test sadece ABD sınırları içindeki oyuncularla sınırlı tutulacak. Ancak 17 Temmuz’dan itibaren ikinci bir uluslararası test başlayacak.

Eğer 17 Temmuz geldiğinde savaş alanına avantajlı girmek isterseniz, 19 Haziran’dan itibaren satışa sunulacak olan özel üyelik paketlerinden birini edinmek isteyebilirsiniz! MW: Online oynaması ücretsiz bir oyun olacak, ancak tabii ki tüm Free-To-Play MMO’lar gibi oyun içinde öne geçmek için gerçek para harcayabileceksiniz. İşte 19 Haziran’da satışa sunulacak olan Founder’s Package üyelik paketleri de bu strateji dahilinde sunuluyorlar. Peki bu üyelik paketleri ne içeriyor?

Elite Founder’s Package: 60 dolar

– Özel tasarım “Founder’s Battlemech”

– 80 dolarlık oyun içi alışveriş çeki

– 2 aylık Premium oyun hesabı (Para ve XP kazanımı daha hızlı gerçekleşiyor)

– Oyunda ve forumlarda görünecek özel “Founder’s Tag” isim etiketi

– 17 Temmuz’daki Beta testine garantili giriş

Veteran Founder’s Package: 30 dolar

– 40 dolarlık oyun içi alışveriş çeki

– 1 aylık Premium oyun hesabı (Para ve XP kazanımı daha hızlı gerçekleşiyor)

– Oyunda ve forumlarda görünecek özel “Founder’s Tag” isim etiketi

– 17 Temmuz’daki Beta testine garantili giriş

 Operation Inception kod adıyla yapılacak olan bu satışların ve Beta testlerinin detaylarını buradaki bağlantıdan öğrenebilir, kullanıcı kaydınızı yapabilirsiniz.