Anasayfa Haber Skyrim: Minecraft Mod

Skyrim: Minecraft Mod

Minecraft’ın küp dünyası, Skyrim için kodlandı !

Skyrim ve Minecraft birbirlerinden oldukça farklı oyunlar. Biri sandbox türünde tamamen özgün bir dünya yaratmanıza izin verirken diğeri rol yapma unsurlarının bulunduğu maceralarla ve ihtişamla dolu bir dünya.

Skyrim için çıkarılan ek paketlerin yanı sıra bir çok mod da mevcut. Buna en büyük destek Steam Workshop üzerinden sağlanıyor. Kullanıcılar sanal ortamda dizayn ettikleri bir çok envanteri, haritayı, yaratığı diğer kullanıcılar ile paylaşabiliyorlar. Portal, Dota 2, Team Fortress 2 gibi Valve destekli oyunların yanı sıra Skyrim için de bu Workshop seçeneği mevcut.

Birileri Minecraft’a doyamamış olsa gerek, bunu Skyrim dünyasına taşımaya karar vermiş. Bu mod Minecraft dünyasında birebir kopyalanmış Skyrim haritası değil. Minecraft’ta bulunan bir çok bilinen karakter ve envanter kendisine Skyrim içerisinde yer buluyor. Klasik görünümde ki Steve, Elmas Kazma, Yay ve çeşitli yerlerde karşınıza çıkan eyerli domuzcuk Skyrim dünyasına renk katıyor. Meraklıları için ufak bir video da hazırlanmış elbette:

http://youtu.be/s4P9njwOLgk