Anasayfa Haber Minecraft 1.21 Tricky Trials Güncellemesi Yakında Geliyor

Minecraft 1.21 Tricky Trials Güncellemesi Yakında Geliyor

Minecraft Tricky Trials 1.21 Güncellemesi

Mojang, geçtiğimiz yıl Ekim ayında popüler oyunu için yeni bir güncelleme planladığını duyurmuştu. Bu güncelleme o zamanlarda 1.21 sürüm numarasıyla etiketlenmişti. Şimdi ise Mojang bu güncellemenin resmi adının Tricky Trials olacağını duyurdu.

Mojang, bir blog yazısında bu güncelleme isminin oyuna gelecek özelliklerden biri olduğunu söyledi. Tricky Chambers olarak adlandırılan özel odalar, oyuncuların zorlu mücadelelerle karşılaşacağı, prosedürel olarak oluşturulmuş yeraltı odaları olacak.

Deneme odaları ve yeni Breeze Mob’unun yanı sıra, Tricky Trials güncellemesinin en büyük özelliği otomatik işçilik yapmayı sağlayan özel Crafter. Bir diğer yeni özellik ise ışık üretebilen ancak zamanla kararabilen yeni Bakır Ampul.

Mojang, Tricky Trials güncellemesinin Minecraft oyuncuları için ne zaman kullanıma sunulacağını açıklamadı. Ancak bu güncellemeler genellikle yılın ortalarında yayınlandığını biliyoruz.

Mojang bu hafta başında Armored Paws adlı bir başka ücretsiz güncellemeyi daha resmi olarak yayınladı. 1.20.5 güncellemesi oyuna yeni pasif mob olan Armadillo’yu ekliyor. Ayrıca bu güncellemede yeni Kurt Zırhı ile birlikte sekiz kurt çeşidi de yer alıyor.