Anasayfa Haber Yeni Şampiyon Sona

Yeni Şampiyon Sona

Eski arp sanatçılarını bilirsiniz ama şampiyonumuzun kullandığı  silah ne kılıç ne ok nede başka bir şey. O, müziğini ölümcül bir silaha dönüştürüyor. Yeni şampiyonumuz Sona, bizi eski günlere götürecek. Gerek güzelliği gerekse enstrümanını kullanışı bizi cezbedecek. Hem güzel hem de asi ve hırçın şampiyonumuz Sona, sanırım League of Legends oyunlarını müziği ile epey neşelendirecek ve karşı takımı saldırganlığı ile üzecek…

Sona’nın skilleri:

  • Hymn of Valor: Sona Hymn of valor’u çalacak, yakınındaki dost şampiyonlar extra damage ve ability gücü kazanacak. Ayrıca yakınlardaki 2 düşman şampiyon veya minionda magic damage alacak
  • Aria of Perseverance:  Sona Aria of Perseverance’yi çalacak yakınındaki dost şampiyonlar extra magic resist ve armor kazanacak. Ayrıca Sona heal melodileri gönderecek ve yakınlardaki  dostlar heal alacak.
  • Song of Celerity:  Sona Song of Celerity’i çalacak, yanınındaki dost şampionlar extra hareket hızı kazanacak.
  • Crescendo(Ultimate): Sona kendi ultimate chord’unu çalacak, düşman şampiyonlar dans edecek ve dans ettikce magic damage alacaklar.
  • Power Chord (Passive): Sona, her üç spell kullanımından sonra extra magic damage vuracak. Ayrıca Sona Auraları 3 saniye devam edip kapatıldıktan sonra 2 saniye küresel cooldown olacak.

6300 Ip fiyatı ile satışa sunulacağı düşünülen güzel şampiyonumuz Sona mükemmel bir supporter olacağı izlenimini yaratsada gerek passive gerekse damage yetenekleri ile güçlü bir mage’de olabilir.