Anasayfa Haber Yeni Şampiyonumuz “Miss Fortune”

Yeni Şampiyonumuz “Miss Fortune”

Runeterra’nın vahşi sularına göğüs germiş insanlara göre, birinin gemisini ve mürettebatını ele geçirmek en büyük başarıdır. Sarah Fortune, Bilgewater’da büyük saygı gören (bazıları efsanevi der) ganimet avcısı, bu başarıyı onaltıncı doğum gününden hemen sonra elde etmeyi bilmiş ve genç kızlığına belalarla başa çıkarak adım atmış biri olarak tanınmıştır. Ganimet elde edememek onun kadınsı cazibesine ve meşhur çifte tabancalarını (Shock ve Awe) kullanma yeteneğine bakıldığında ya çok zordu ya da çok tehlikeliydi. Başarısı ona yasal olarak kendi gemisini alma olanağı da sundu, tabiki küçük oynak bir pazarlıkla beraber. Ama olaylar her zaman Miss Fortune için olumlu yönde gelişmiyordu. Gençlik zamanında, tüccar gemileri Blue Flame Adası’nın kuzey sahillerindeki evinin ufkunda görünmeye başlamışlardı. Ticaret yolları korsanları getirdi ve o bölgede ikamet edenler kısa bi sürede kendilerini yağma çılgınlığı içinde buldular.

Bir gün, genç Sarah eve döndüğünde silah sesleri ve çığlıklar duyuyordu. Ön kapıları zorla açılmıştı, içerde ise annesi yerde bir kan gölünün içinde yatıyordu. O anda kafasına ani bir darbe onu katledilmiş annesinin yanına düşürdü ve hatırlayabildiği tek şey ona saldıran kişinin kırmızı gözleri ve bandanayla kapatılmış yüzüydü.

Miss Fortune korsanlara karşı aşırı bir güvensizlik içindeydi ve kendisini Bilgewater politikası konusunda ünlü Gangplank (onun cazibesine karşı koyabilen tek kaptan) ile atışırken buldu. Miss Fortune’un iki amacı : tüm Bilgewater halkını birleştirerek onları güçlü ve bağımsız bir toplum haline getirmek ve anneini öldüren korsanı bulmak. Son olarak, para için yeteneklerini kullanmak ve bu amaçlarına ulaşmak uğruna şampiyon olarak Efsaneler Ligi’ne (League of Legends) katıldı.

Yetenekleri:

Double up : Miss Fortune düşmana bir mermi sıkar ve bu mermi o düşmana ve onun arkasındaki ilk hedefe hasar verir.

Impure Shots : Miss Fortune pasif olarak verdiği hasarı hedefe her vuruşunda arttırır.
Aktif kullanımda ise Miss Fortune’un atak hızı artar ve düşmanın yaptığı
heali azaltır.

Make It Rain : Miss Fortune düşmanlarını yavaşlatan ve dalga dalga hasar veren şiddetli ve ani bir mermi fırtınası oluşturur.

Bullet Time (Ultimate) : Miss Fortune düşmanlarını yavaşlatan ve dalga dalga hasar veren şiddetli ve ani bir mermi fırtınası oluşturur.

Strut (Pasif) : Miss Fortune bir çatışmadan uzaklaştıktan sonra +25 movement speed kazanır ve 7 saniye boyunca bu sayı maximum 80’e kadar çıkar.