Anasayfa Haber Yeni Yama Bundle’lar İle Birlikte Geliyor

Yeni Yama Bundle’lar İle Birlikte Geliyor

Yeni Arayüzler

Birisi bir ustura bu yordle olsun! Veigar ihtiyar adam pis tarafta, biraz bakıyor ama sakallı o görkemli ile, o akla görünmüyor. Garen’s de bazı yeni kazılar var. Değil onun vatandaşı Xin Zhao’nun komando dişli tarafından altta olmak için Commando Garen kendisi için orman kıyafetli yeni bir dizi var. Son olarak, sizin için biraz su yedek isteyebilirsiniz ki Chronokeeper, biraz susuz arıyor çünkü. Hayır bu bir serap değil: Shurima Desert Zilean gerçek.

Miss Fortune Paketler
Atılgan ve Miss Fortune, Bounty Hunter gibi tehlikeli olarak bir hanım iyi bundle fırsatlar sunucaktır sizlere. Ve sizin için birkaç dandies(süpriz) var. Cowgirl Miss Fortune paket, artı% 50 indirim için Cowgirl Miss Fortune skin Miss Fortune şampiyon vardır. Eğer gerçekten bol lütuf istiyorsanız ozaman Miss Fortune Double Bundle, artı iki Cowgirl Miss Fortune skin ve% 50 indirimli Waterloo Miss Fortune skin Miss Fortune şampiyonu içerir!

Cowgirl Fortune Bundle

Miss Cowgirl Miss Fortune derisini zaman birlikte şampiyon ve skin % 50 indirimli al.

– Miss Fortune şampiyonu + Cowgirl Miss Fortune cilt (normalde 1950 RP) sadece 1462 RP olacak!

Miss Fortune Double Bundle birlikte Miss Fortune şampiyonu ve postlar alım zaman kapalı hem Cowgirl Miss Fortune skin ve% 50 için Waterloo Miss Fortune skin indirimli al.

– Miss Fortune şampiyonu + Cowgirl Miss Fortune skin + Waterloo Miss Fortune cilt (normalde 2470 RP) sadece 1722 RP olacak!

Bu paketler sadece hafta sonu sonuna kadar geçerli olacak.