Anasayfa Haber Bebek Fotoğrafları Görmekten Sıkıldınız mı ?

Bebek Fotoğrafları Görmekten Sıkıldınız mı ?

New York’tan üç kafadar sosyal medya üzerinde gördükleri bebek fotoğraflarından sıkıldıkları için yeni bir yazılım geliştirdiler.

Facebook’ta arkadaşlarınızın, ailenizin çeşitli yollarla yüklediği bebek fotoğraflarından sıkıldıysanız bu haberimiz tam size göre. New York’tan Yvonne Cheng, Chris Baker ve Pete Marquis bu düşünce üzerine bir yazılım geliştirdiler. BBDO adlı bir reklam firmasında çalışan bu üç arkadaş Google Chrome ile bilgisayarınıza yükleyeceğiniz bu ufak program sayesinde tüm bebek fotoğraflarını bir anda yok ediyor.

Yazılım sayesinde, Facebook üyeliğinizde bulunan fotoğrafların içerikleri inceleniyor. Sevimli, tatlı, ilk doğum günü gibi etiketleri bularak fotoğrafları istediğiniz başka bir fotoğrafla değiştiriyor. Tabi bu seçenekleri arttırmak sizin elinizde. Bu kedi fotoğrafları, albüm kapakları ya da sizin seçtiğiniz bir başka şey olabilir. Los Angeles Times’a konuşan Cheng ” Üçümüz işten sonra bir yerde oturup içerken bir anda aklımıza bu fikir geldi. İnternet üzerinde bebek fotoğrafları görmekten sıkıldığımız için bunları kedi resimleri ile değiştirebileceğimizi düşündük ve ortaya bu programı çıkardık ” açıklamasında bulundu.

Unbaby.me adlı site geçtiğimiz Çarşamba günü piyasaya sürüldü ve çok kısa bir süre içerisinde Facebook üzerinde 41.000 üzerinde kullanıcıya ulaştı. Bu da demek oluyor ki bir çok insan arkadaşlarının bebeklerini görmekten oldukça sıkılmış. Yvonne Cheng ” Yaptığımız program tabi ki ilk olarak yanlış anlaşıldı. Bebeklerden nefret ettiğimiz düşünülüyor. Ancak öyle bir durum yok. Sadece Facebook gibi sosyal medya olanaklarını yanlış anlayıp insanların siniri bozacak hareketlerde bulunan çok fazla insan var. Bu sadece bebek fotoğraflarıyla kısıtlı değil ” açıklamasında bulunarak site üzerine gelebilecek olumsuz eleştirilere karşı bir önlem almış oldu.

Sizde Facebook’ta bebek fotoğraflarından sıkıldıysanız program için linkimiz…