Anasayfa Oyun League of Legends: Riot Games’den Adalet Meydanlarında 40 bin TL’lik Ödül!

League of Legends: Riot Games’den Adalet Meydanlarında 40 bin TL’lik Ödül!

League of Legends
League of Legends
League of Legends
League of Legends

Riot Games, tüm dünyada en çok oynanan PC oyunu League of Legends’ın resmi turnuvası ile oyun tutkunlarına 40 bin TL’lik ödül dağıtıyor! ASUS ve Logitech sponsorluğunda gerçekleşecek olan turnuva, oyuncuları adalet meydanlarında buluştururken Türkiye’de bir oyun firmasının şimdiye kadar dağıttığı en yüksek tutarlı ödüle de ev sahipliği yapıyor.

Yurtdışındaki e-spor keyfini ve kültürünü ülkemizde de geliştirmeyi amaçlayan Riot Games, zaman geçirme aracı olarak görünen oyunların aslında bir spor dalı olduğunu Türkiye’deki en yüksek para ödülüne sahip turnuvasıyla kanıtlıyor.

Ödüller büyük!

Şirket, 15 Eylül’de başlayacak League of Legends elemelerinden birinci olarak çıkan 8 takımı 5-7 Ekim tarihlerinde GameX’te yapılacak olan lansmanda final mücadelesi için buluşturuyor. 15 Eylül’de başlayıp 30 Eylül’de bitecek olan zorlu maratonda birinci olan sekiz takım, 5 Ekim Cuma günü başlayacak olan çeyrek final maçlarıyla GameX’te kapışacak. Takımlar DOUBLE ELIMINATION/BEST OF 3 formatındaki turnuvada şampiyonluğu elde etmeye çalışacak.

Birinci olan takım 10 bin TL’lik para ödülünün yanı sıra ASUS’tan dizüstü bilgisayar ve Logitech’ten hediyeler kazanırken ikinci olan takım 5 bin TL’lik para ödülü ve Logitech’ten hediyelerin sahibi oluyor. Üçünü olan takımı ise 2.500 TL’lik para ödülü ve Logitech’ten hediyeler bekliyor.

Yarışmacıların yanı sıra turnuvayı yerinde izleyen League of Legends severler de GAMEX boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler ile eğlenceli zaman geçirme fırsatını yakalayacak.

Daha aydınlık bir gelecek uğruna savaşın!

Asus ve Logitech’in sponsor olduğu turnuvadaki ödülleri kazanma şansını yakalamak ve Türkiye’nin ilk resmi League of Legends şampiyonasında yarışmak için, adaylar “online” ve “offline” olmak üzere iki farklı şekilde elemelere katılabilecek. Ev rahatlığında turnuvaya katılmak isteyen oyuncular için ESL (www.esl.eu) ve Efsaneler Ligi (www.efsanelerligi.com) üzerinden elemeler gerçekleşecek. Turnuvada kazandığı zaferleri etrafındaki herkesle paylaşmak isteyen oyuncular içinse İstanbul, İzmir ve Ankara’da belirlenen internet kafeler de turnuva mekanları arasında yer alacak. Yapılacak elemelerde East ve West sunucularından birer şampiyon takım GameX’teki finallere katılma şansı yakalayacak. Riot Games, GameX’e İstanbul dışından katılacak oyuncuların ulaşımını ve konaklamasını da karşılayacak. Turnuva formatıyla ilgili detayları Riot Games’in resmi sitesi olan tr.leagueoflegends.com adresindeki forumlardan öğrenmek ya da [email protected] adresinden ulaşmak mümkün.

Yarışmacı adayları turnuvanın ESL ve Efsaneler Ligi elemelerine katılmak, bilgi almak ve kayıt olmak için aşağıdaki linklere tıklayabilir:

ESL: www.esl.eu

Efsaneler Ligi: www.efsanelerligi.com

 

İnternet kafe turnuvalarının olacağı tarih, şehir ve kafeler:

15 Eylül İstanbul Gamekstra

15 Eylül İzmir Milky GameArea

22 Eylül Ankara Chatlak Cafe

22 Eylül İstanbul Beşiktaş Adeks

29 Eylül İstanbul Kadıköy Adeks

Riot Games Inc. Hakkında:

Riot Games doğrudan tüketiciye ulaşan kaliteli çevrimiçi oyunlar geliştiren ve yayımlayan bir firmadır. 2006 yılında kurulan şirket, Ekim 2009’da azılı oyun meraklılarını hedefleyerek piyasaya sürdüğü League of Legends oyunu ile ücretsiz oyun pazarında geliştirici ve yayımcı olarak küresel bir lider konumuna gelmiştir. Daha fazla bilgi için lütfen www.riotgames.com adresini ziyaret edin.

GAMEX Hakkında:

Teknoloji sektörünün en önemli kilometre taşı GameX Digital Eğlence ve Oyun Fuarı, şehir merkezinde her sene yüz bini aşkın, çok geniş bir ziyaretçi profili ile buluşmaktadır. Gamex ile İstanbul dünyanın en önemli dijital otun şirketlerine ve alanında tanınmış isimlere ev sahipliği yapmaktadır. Bu yıl İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda 4-7 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan GameX dünyadan ve ülkemizden oyun tutkunlarının buluşma adresi olacak. http://gamex.com.tr/