Anasayfa Oyun Oyuncular Taşındı: İşte League of Legends Türkiye Sunucusu

Oyuncular Taşındı: İşte League of Legends Türkiye Sunucusu

League of Legends: Fatih Fatih-Tryndamere Kostümü
League of Legends: Fatih Fatih-Tryndamere Kostümü
League of Legends: Fatih Fatih-Tryndamere Kostümü
League of Legends: Fatih Fatih-Tryndamere Kostümü

Kapalı Beta Testi ile Türkiye’deki oyunculara kısa bir “Merhaba” diyen League of Legends, artık kapılarını tamamen Türkçe olarak, bütün oyuncularına açtı!

Aralarında Cihan Ünal ve Murat Kosova gibi 60’a yakın farklı seslendirme sanatçısının bulunduğu kalabalık bir ekip ile Türkçeleşen League of Legends ayrıca Türkiye’ye özel bir kostümle de oyuncuların karşısına çıkacak. Oyunun en çok tercih edilen karakterlerinden biri olan Tryndamere için özel olarak tasarlanan Fatih kostümü, çıktığı zaman, Osmanlılardan esinlenen motiflerle bezenen yapısıyla Adalet Meydanlarında rakiplerine karşı üstünlük sağlamak isteyenlerin mücadele davetini bekleyecek.

League of Legends, 40.000 TL değerinde ödül dağıtan ulusal turnuvası ile e-spor heyecanını da başlattığı bu günlerde, Türkiye sunucusuyla daha büyük çaplı turnuvaların da kapılarını aralayacağı haberini veriyor. Takım oyununu ve taktik ustalığını, beceriyle sergileyenlerin zafere ulaşma konusunda avantajlı olduğu League of Legends, yeni açılan Türkiye sunucusuna sıkı bir rekabet için bütün sihirdarları bekliyor.

Faaliyete geçen Türkiye sunucusu Türkiye’deki oyuncularına özel olarak bir çok farklı avantajı da sunuyor. Bunlar arasında daha avantajlı fiyatlandırma, sadece Türk Lirası kullanarak RP (Riot Points) alabilme imkanı, mobilden SMS’e, kredi kartından e-pin’e zengin ödeme seçenekleri, Türkiye’ye özgü büyük ödüllü turnuvaların yanı sıra League of Legends’ın dünya çapında gerçekleşen finallerine katılım hakkı, sadece Türkiye sunucusunda verilecek olan Türkçe oyuncu desteği, Türkçe forumlar, sosyal medya ve tamamen Türkçe oyun içeriği gibi bir çok farklı hizmet yer alıyor.

League of Legends için Türkiye’de artık yepyeni bir sayfa açıldı. Leagueoflegends.com’a girerek oyunu indirebilir ve Türkiye sunucusundaki mücadelenin içerisine dahil olabilirsiniz. Heyecanı, rekabeti ve coşkuyu tamamen bize özel ve Türkçe olarak yaşayacağımız Adalet Meydanlarında görüşmek üzere!