Anasayfa Haber ASUS, GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II Ekran Kartlarını Piyasaya Sürdü

ASUS, GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II Ekran Kartlarını Piyasaya Sürdü

ASUS GeForce GTX650Ti DirectCU II Ekran Kartları
ASUS GeForce GTX650Ti DirectCU II Ekran Kartları
ASUS GeForce GTX650Ti DirectCU II Ekran Kartları
ASUS GeForce GTX650Ti DirectCU II Ekran Kartları

Çift fanlı özel soğutma teknolojisi ve performansa ince ayar yapılmasını mümkün kılan kartlar, TOP ve OC sürümleriyle sınıflarında benzersiz bir seçenek sunuyor.

Çift fanlı ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II ekran kartları, ev eğlencesi, grafik verimlilik ve detaylı oyun için DirectX® 11 ve 28nm seviyesine ulaşmaya meraklı olan kullanıcılara çok cazip seçenekler sunuyor. Muhteşem ASUS özellikleri, yüzde 20 daha serin ve 3 kat daha sessiz çalışma, daha uzun ömür ve daha üstün sağlamlık için DIGI+ VRM ve Süper Alaşım Gücü ile kullanıcı-dostu GPU Tweak hız aşırtma için Direct CU II termal tasarımı da içeriyor. Kartlar, NVIDIA® 3D Surround™ teknolojisiyle aynı anda dört ekranı birden de destekleyebiliyor. ASUS, TOP ve OC versiyonları dahil olmak üzere iki GeForce® GTX 650 Ti Direct CU II varyantı sunuyor.

Performans odaklı 105MHz-hız aşırtmalı TOP sürüm

NVIDIA® GK106 çekirdeğini temel alan ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II kartlar, kullanıcılara mükemmel bir fiyat/performans oranı sunuyor. TOP versiyonu, titizlikle test edilmiş ve 1033MHz boost hızına kadar (Referans tasarımın 105 MHz üstünde) fabrika hız-aşırtması yapılmış, özel-seçilmiş GPU’lar kullanıyor. OC versiyonu 954MHz boost (Referans tasarımın 26 MHz üstünde) frekansında çalışıyor. Her iki kart da 5400MHz’e ayarlanmış 1GB GDDR5 video hafızayla birlikte geliyor.

DirectCU II yüzde 20 daha serin ve üç kat daha sessiz çalışıyor

Bütün ASUS performans ekran kartlarına özgü şekilde, Direct CU II soğutucu, doğrudan GPU’ya, termal açıdan etkin daha geniş bir ısı yayılım alanına ve çift ses-yalıtımlı fanlara bağlı bakır ısı nakil borularından oluşuyor. Bu bağlamda ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II kartlar ikiz fan tasarımıyla kendi kategorisinde benzersiz bir çözüm sunmaktadır. Dayanıklılığı ve hız aşırtma toleransını artırmak için DirectCU II yüzde 20 daha serin, üç kat da daha sessiz bir çalışma sergiliyor – oyunun zevkine varmak ve ev multimedya ortamları için mükemmel.

DIGI+ VRM ve Süper Alaşım Gücü performansı, güvenilirliği ve uzun ömürlülüğü artırıyor

ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II modelleri, yeni ASUS ekran kartlarının tam kalbinde yer alan muhteşem özellikler barındırıyor. DIGI+ VRM dijital voltaj ayarı daha hassas voltaj ayarına ve daha iyi hız aşırtmaya imkan tanıyarak onları benzerlerinden ayrıştırıyor. GTX 650 Ti çekirdek kullanıcılara hatırı sayılır bir hız aşırtma marjı sunarken, DIGI+ VRM kontrolü bu yeni yetenekleri açığa çıkarıyor. Buna yardımcı olmak için, Süper Alaşım Gücü katı hal kapasitörler, beton çekirdek vızıldamayan bobinler ve MOSFET’ler, ağır yükün ve uzun süreli çalışmanın kolaylıkla üstesinden geliyor. Bu tasarım, boost istikrarı için yüzde 30 daha az güç paraziti çıkmasını ve bileşenlerin referans kartlardan 2,5 kat daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

GPU Tweak, ekran kartlarının ayarlanmasını ve yönetilmesini esnek hale getiriyor

Muhteşem GPU Tweak avantajı, kullanıcıların bu ekran kartından büyük oranda faydalanmalarını sağlayacak şekilde GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II’yi destekliyor. Kolay çekirdek ve hız ayarları, fan hızı kontrolleri ve voltaj değiştirme, kullanıcılara kart parametrelerini değiştirme imkânı veriyor ve kendi ihtiyaçları ile sistem özelliklerine dayanarak en yüksek performansa ulaşmalarını sağlıyor. Bütün GPU Tweak özelliklerine tek bir kullanıcı-dostu arayüzle ulaşılabiliyor.

Daha geniş görüş açısı ve dört ekrana kadar artırılmış çoklu görev

ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II kartlar, HDMI 1.4a, D-sub ve çift DVI özellikleriyle aynı anda dört monitöre kadar bağlanabilen NVIDIA® 3D Surround™ teknolojisi için en iyi duruma getirildi. Örneğin, oyunseverler dördüncü ekranı GPU Tweak ayarına, görüntülü sohbete ve daha fazlasına ayrılmış geniş bir pencere gibi kullanarak üç ekranlı aksiyon panoramalarının keyfini çıkarabilirler. Daha geniş görsel format ayrıca daha fazla uygulamanın aynı anda açılmasını sağlayan daha iyi bir çoklu görev imkanı sağlayarak, grafik tasarım ve görüntü render işleri bakımından ev ve profesyonel üretkenlik için de kullanışlı.

Özellikler:

Model ismi

GTX650TI-DC2T-1GD5

GTX650TI-DC2O-1GD5

Grafik motoru

GeForce® GTX 650 Ti

CUDA çekirdekleri

576

Veriyolu standardı

PCI Express® 3.0

OpenGL®

4.2

Video belleği

1GB GDDR5

Motor hızı

1033MHz

954MHz

Bellek hızı

5400MHz (1350MHz GDDR5)

Bellek arayüzü

128-bit

DVI maks. çözünürlük

2560 x 1600

DVI çıkışı

2 x dual-link DVI-D

HDMI çıkışı

1 x yerel

HDCP uyumlu

Evet

D-sub çıkışı

1 x

Adaptör/kablo paketi

Güç kablosu

Yazılım paketi

GPU Tweak

Ebat

10.79” x 4.72” x 1.38”

Ürün özellikleri önceden bilgilendirme yapılmadan değiştirilebilir. Daha fazla bilgi için asus.com‘u ziyaret edebilirsiniz.