Anasayfa Haber CNBC-E, Kıyamet Günü Kurtarıyor! Gözünüz ekranda, eliniz klavyede olsun…

CNBC-E, Kıyamet Günü Kurtarıyor! Gözünüz ekranda, eliniz klavyede olsun…

Revolution CNBC-E Ekranında
Revolution CNBC-E Ekranında
Revolution CNBC-E Ekranında
Revolution CNBC-E Ekranında

Maya takvimine göre 21 Aralık 2012’de kıyametin kopacağına inanan insanlar, tek kurtuluş yerinin İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Şirince Köyü olduğunu düşünüyor.  Son günlerde sıkça konuşulan bu kıyamet alametlerinden tek kaçış yolu var. O da Pazar akşamı CNBC-e’nin yeni dizisi Revolution’ı izlemek!

“21 Aralık günü Efsanevi Marduk gezegeninin dünyaya çarparak kıyametin kopacağı”na inanan insanlar, Şirince Köyü’ne akın ediyor. CNBC-e’nin 25 Kasım’da başlayacak yeni dizisi Revolution ise kıyamet sonrası öykülerini bir adım daha ileriye taşıyor. Elektriğin sonsuza dek kapandığını bir dünyayı konu alan dizi, bir ailenin yeniden biraraya gelme mücadelesini ve hayatta kalma savaşını anlatıyor.

CNBC-e Revolution ile 21 Aralık’ta Şirince’ye Götürüyor!

CNBC-e Revolution ile kıyamet günü olarak anılan 21 Aralık 2012’de izleyicilerinden bir kişiye çift kişilik Şirince seyahati hediye ediyor. CNBC-e’nin resmi Twitter ve Facebook sayfaları üzerinden 25 Kasım 2012 Pazar gecesi başlayacak yarışmada kullanıcılar, Twitter’da #elektrikkesilince hashtag’ini kullanarak ya da CNBC-e’nin resmi Facebook duvarında soru paylaşımına yanıt verecek. CNBC-e jurisi tarafından seçilecek en iyi mesaj, 3 Aralık 2012’de CNBC-e’nin resmi sitesi cnbce.tv üzerinden duyurulacak.

21 Aralık Dünya’nın Sonu Değil Makalemiz için Tıklayın…

Şirince 21 Aralık Kıyameti dedikodularıyla ünlü oldu
Şirince 21 Aralık Kıyameti dedikodularıyla ünlü oldu