Anasayfa Haber Disney Infinity İle Sınırsız Eğlenceye Hazır Olun!

Disney Infinity İle Sınırsız Eğlenceye Hazır Olun!

Disney ve Pixar Animation Studios’un En Sevilen Karakterleri Sihirli Hikâyelerde ilk kez Bir Araya Geliyor

Disney ve Pixar Animation Studios’un En Sevilen Karakterleri Sihirli Hikâyelerde ilk kez Bir Araya Geliyor

Disney Interactive, The Walt Disney Company ile Pixar Animation Studios’un sevilen karakterleri ve hikâyeleriyle oyunlar kurgulamaya yönelik Disney Infinity’yi piyasaya sürdü. Disney Infinity oyunseverlere orijinal Disney ve Pixar dünyalarında en sevdikleri serüvenleri deneyimlemenin yanı sıra hayalgüçlerini kullanarak kendi dünyalarını yaratma imkanı da tanıyor. Bu yepyeni oyun evreninin 2013 yazında tüm konsollardan erişilebilir olması ve 2013 sonuna dek aşamalı olarak mobil ve  çevrimiçi cihazları da kapsaması planlanıyor.

Disney Infinity  çeşitli Disney ve Pixar film karakterlerini “Oyuncak Kutusu” adlı sanal bir tabanda bir arada oynatma fırsatı sunuyor.  “Play Set” denen her bir hikâyeye dayalı oyunda oyuncular zorlu bulmacaları çözecek, düşmanlarla mücadele edecek ve ünlü Disney karakter gruplarının ikonik mekanlarını keşfedecekler. Ayrıca oyunseverler her bir dünyanın benzersiz karakterlerini ve araçlarını edinip, sanal bir “Oyuncak Kutusu”nda saklayabilecekler. Oyuncular “Oyuncak Kutularına” erişim sağlayıp en sevdikleri karakterleri, araçları, ayarları ve aksesuarları kullanıp kendi benzersiz sanal dünyalarını kurabilecek ve oyunu kişiselleştirebilecekler.  Disney Infinity oyunculara bu benzersiz eserlerini çevrimiçi ve dışında “Oyuncak Kutusu” modunda arkadaşlarıyla paylaşma fırsatını da sunacak.

 Disney Infinity Platformu şunları içermektedir:

  • Disney Infinity İnteraktif Parçaları –  Oyuncuların kendi oyunlarını genişletip kişiselleştirmelerine olanak tanımak üzere ilk başta 40 adet koleksiyonluk interaktif parça piyasaya sunulacak.

  • Disney Infinity İnteraktif Karakter Figürleri –  Oyunseverlerin sevdikleri 17 karakter figürünü kendi dünyalarına uygun deneyimlerde ve “Oyuncak Kutusu” modunda kullanmalarına olanak verecek.

  • Disney Infinity Tabanı – Figürler Infinity tabanına yerleştirildiğinde Disney Infinity dünyasının ve oyunların kilidi açılacak.

  • Disney Infinity Power Diskleri – Interaktif diskler Infinity tabanına yerleştirilip, karakterlere ve “Oyuncak Kutusu”na benzersiz güçler, özellikler ve araçlar yüklenecek.

Disney Interactive Eşbaşkanı John Pleasants konuyla ilgili olarak, “Disney Infinity ile oyunseverlere Disney’in en iyileriyle tek bir oyun platformundan etkileşime geçebilmelerine imkanı oluşturmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu yenilikçi yaklaşımımızı zaman içinde Disney’in yeni karakterleri ve hikâyelerini de kapsayacak şekilde genişleterek çok daha fazla oyunsevere ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi.

Avalanche Software Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü John Blackburn ise: “Disney Infinity önde gelen Disney ve Pixar karakterleriyle senaryolarını çocukların gerçek yaşamdaki oyunlarını taklit eden bir şekilde bir araya getiriyor. “Oyuncak Kutusu” modundaki benzersiz oyun mekaniği ve kullanıcı kaynaklı içeriğiyle Disney Infinity’nin çocukların hayalgüçlerini herekete geçirip onlara eğlence ve yaratıcılıkla dolu saatler sunacağına inanıyoruz.” dedi.