Anasayfa Haber Facebook Uygulaması Hızla Yayılıyor: Bang With Friends

Facebook Uygulaması Hızla Yayılıyor: Bang With Friends

Facebook üzerinden çalışan ve insanların arkadaşlarıyla cinsel ilişki kurmasını kolaylaştırmayı amaçlayan Bang With Friends uygulaması büyük bir hızla yayılıyor. Uygulama amacını açıkça belirtiyor: Cinsellik

Peki Bang With Friends nasıl çalışıyor? Kullanıcılar BWF sitesine girerek uygulamayı Facebook hesaplarına ekliyorlar. Ardından arkadaşlarından birlikte olmak istediklerini seçiyorlar. Uygulamayı kuran kullanıcılar işaretledikleri arkadaşları onaylarsa karşılıklı e-posta alarak durumdan haberdar ediliyorlar. Kullanıcılar “Down to Bang” tuşuyla birlikte olmak istedikleri insanları seçiyorlar ve “Awaiting Bang” seçeneğiyle karşılaşıyorlar. Nerede, ne zaman, nasıl sevişeceklerine ise uygulama geliştiricileri karışmıyor.

Uygulamayı geliştirenler ABD’nin Kaliforniya eyaletinden isimlerini açıklamayan programcılar. Anonim bir cinsellik amaçlı eşleştirme sistemi olduğu için hızla yayılan uygulama şimdiden oldukça tartışma yaratmış durumda. 20’li yaşlardaki kullanıcı kitlesi sadece erkek – kadın, kadın – erkek seçimler yapabiliyor ancak yakında farklı seçimler eklenmesi de mümkün.

Bang With Friends sitesi elbette uygulamanın yasal uyarı kısmında olabilecek herhangi bir sorunda sorumluluk kabul etmiyor. Kontakt e-posta adresi olarak görülen “[email protected]” mail adresi de zaten sitenin amacına uygun. Kaliforniya eyalet yasaları buna izin veriyor ancak küresel bir sosyal ağ olan Facebook’ta sadece ABD vatandaşları bulunmuyor. Technopat olarak ülkemizde Facebook’un bile yasaklanması zaman zaman tartışılırken, amacı insanlara sosyal çevreleriyle cinsel ilişki kurmayı kolaylaştırmak olan Bang With Friends uygulaması yasal ya da toplumsal olarak nasıl karşılanacak merak ediyoruz.

Bang With Friends
Bang With Friends

 

Not: Uygulamanın henüz Türkçe desteği bulunmuyor ancak yakında göreceği büyük talep düşünülürse uygulama geliştiricileri genç bir nüfusa sahip Türkiye’ye özel olarak eğilebilirler.

İlginizi çekebilir:
Facebook cinsellik Uygulaması Hızla Yayılıyor: Bang With Friends

Facebook Zaman Tüneli Gizlilik Ayarları Rehberi

Facebook Home Video İnceleme

Ünlülere Özel Facebook Uygulaması

Facebook hakkında bütün Technopat haberleri