Anasayfa Haber Microsoft Office 365’e Bing Uygulama Desteği Geldi!

Microsoft Office 365’e Bing Uygulama Desteği Geldi!

Microsoft, Office 365 için yeni eklemeler yaptı.
Microsoft, Office 365 için yeni eklemeler yaptı.
Microsoft, Office 365 için yeni eklemeler yaptı.
Microsoft, Office 365 için yeni eklemeler yaptı.

Microsoft’un bulut-tabanlı Office 365 programına Bing desteği sağlandı.

Microsoft’un resmi olarak duyurduğu haberde, bulut-tabanlı Office 365 programına Office için Bing Uygulama desteği geldi. Kullanıcıların Excel ve Word dökümanlarında kullanabilmesi için yeni uygulamalar sunuldu.

Daha önceden Bing uygulama desteği bulunmayan Office 365 için bir dizi program da beraberinde geldi. Bu uygulamalar, Bing Finance, Maps and Dictionary for Excel, Image Search, News Search ve Dictionary for Word. Bu uygulamaların yanı sıra Excel’de kullanılmak üzere Bing Maps desteği sağlandı. Böylece kullanıcılar Excel üzerinden sanal harita, bilgi ve yer isimlerini rahatlıkla arayabilecek.

Bing Finance uygulaması şu an için Beta sürecinde. Excel kullanıcıları bu uygulama sayesinde yazılım içerisinde finansal dökümanlarını rahatlıkla oluşturabilecek. Uygulama finansal bilgileri, borsa fiyatları gibi konuları gerçek zamanlı olarak aktarabiliyor.

Dictionary uygulaması Word ve Excel için sözlük desteği sağlıyor. Bir sözlük uygulamasının sağlayacağı tüm olanakları sunuyor. Kelime tanımlarının yanında imla düzenlemesine de yardımcı oluyor.

News Search ve Image Search, Word kullanıcıları için hazırlanmış. News Search, Word dökümanı hazırlayan kullanıcı için hızlı bir biçimde haber akışını gösterebiliyor. Ayrıca kişi ve olaylar da araştırılabiliyor. Image Search ise, döküman içerisinde lazım olan görselin bulunmasına ve tek bir hareket ile eklenmesini sağlıyor.

Microsoft, Office 365 uygulaması ile eleştiri oklarına maruz kalmıştı. Kullanıcıları aylık olarak ücretlendirmeye tabii tutan programın altyapı yetersizliğinden yakınılıyordu. Gün geçtikçe Microsoft düzenlemeleriyle programı daha kullanışlı hale getiriyor.