Anasayfa Haber Instagram Direkt Mesajlar İçin Düzenleme Özelliği Geldi

Instagram Direkt Mesajlar İçin Düzenleme Özelliği Geldi

Instagram Direkt Mesajlar Düzenleme

Instagram, 2013 yılında piyasaya sürdüğü Direkt Mesajlar (DM) için sonunda bir düzenleme özelliği sunuyor. Meta, Instagram Direkt Mesajlar için büyük bir uyarıyla birlikte düzenlemeye izin veren bir yazılım güncellemesi yayınladı. Bu düzenlemeyi gerçekleştirebilmek için sadece 15 dakikanız olduğunun altını çizelim.

Düzenleme yapmak için gönderdiğiniz bir direkt mesajda hata yaptığınızı fark ettiğinizde, gönderilen mesaja basılı tutmanız yeterli. Bu bir açılır menü oluşturuyor ve “Düzenle”yi seçip gerekli değişiklikleri yapabileceksiniz.

Direkt Mesajlar için başka güncellemeler de yapılmış durumda. Artık devam eden konuşmalar durumunda yararlı olan, en sevdiğiniz direkt mesajlardan en fazla üçünü akışın üstüne sabitleyebileceksiniz. Bu, standart birebir sohbetler ve grup sohbetleri ile yapılabilecek. Bunun için konuşma sekmesini basılı tutup açılır menüyü bulmanız ve “Sabitle”ye dokunmanız yeterli.

Güncelleme ayrıca kişisel tercihlere bağlı olarak okundu bilgilerinin açılıp kapatılmasını da kolaylaştırıyor. Ek olarak, direkt mesaj temaları mevcut ve bazıları benzersiz animasyonlar içeriyor. Kolay erişim için favori çıkartmalarınızı direkt mesajlarınıza kaydetmenin bir yolu da sunuluyor.

Diğer taraftan, Instagram için not istemleri adlı bir özelliğin de geliştirme aşamasında olduğunu hatırlatalım.