Anasayfa Haber Maxis SimCity İçin Kararını Değiştirebilir

Maxis SimCity İçin Kararını Değiştirebilir

Oyuncuların SimCity'nin offline modu için verdiği savaş devam ediyor.
Oyuncuların SimCity'nin offline modu için verdiği savaş devam ediyor.
Oyuncuların SimCity'nin offline modu için verdiği savaş devam ediyor.
Oyuncuların SimCity’nin offline modu için verdiği savaş devam ediyor.

Maxis, SimCity’nin Offline modu için kararını değiştirebilir.

Electronic Arts adı altında çıkarılan ve Maxis tarafından geliştirilen yeni SimCity, sorunlarla beraber piyasaya sürülmüştü. Serverlarda yaşanan sıkıntıların çözülmesiyle beraber oyuncular artık gönül rahatlığıyla oyuna girmeye başladı.

Ancak oyunun sadece internet üzerinden oynanabilmesi ve offline olarak girilememesi birçok oyuncunun canını sıkmaya devam ediyor. Bu konu üzerinde birçok yorum yapılsa da geliştirici firma geri adım atmamıştı.

Maxis genel menajeri Lucy Bradshaw, EA sitesindeki sorulara yönelik ilk defa cevap verdi. Bradshaw, oyuncuların offline mod üzerinden şehirler inşa edebilmelerine evet dedi. Şimdi EA ve Maxis tarafından resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Firma oyun çıktığından beri bu seçeneğe hiç sıcak bakmıyordu. Maxis’e göre offline modun, SimCity için karar verdikleri vizyona uymadığı belirtiliyordu. Sosyal etkileşimin, internet üzerinden sağlanarak oyunu canlı tutması planlanmıştı.

Bradshaw’ın açıklaması olumlu olmasına rağmen son karar EA ve Maxis’e kalıyor. Oyuncular en azından server sayısının artırılmasını istiyor. Böylece daha hızlı ve keyifli bir şekilde SimCity tecrübesi edinebilecekler.