Anasayfa Haber Dostların Arası Açıldı!

Dostların Arası Açıldı!

Zynga ve Facebook'un arasının açık olduğu söylentileri dolaşıyor.
Zynga ve Facebook'un arasının açık olduğu söylentileri dolaşıyor.
Zynga ve Facebook’un arasının açık olduğu söylentileri dolaşıyor.

Facebook ve Zynga’nın ortaklığı sona mı eriyor?

Zynga tarafından geliştirilen Farmville 2009 yılında Facebook üzerinden piyasaya sunulduğunda 6 hafta içerisinde 10 Milyon’dan fazla kullanıcıyı kendisine çekmişti. 2012’nin son çeyreğinde ise Farmville 2 ile tekrardan bir yükseliş yakaladılar.

Facebook gibi devasa bir sosyal platform üzerinden milyonlarca oyuncuya ulaşan Zynga, kasasını da doldurmuştu. Farmville’i takiben benzer bir sürü oyun piyasaya sürdü ve onlarda da oyuncuları kendisine çekmeyi bildi.

Ortaya atılan bir söylentiye göre Facebook ve Zynga’nın arası açıldı. Firmalardan biri diğerine mesafe koyma kararı aldı. Bunun Zynga olduğu düşünülüyor. Çünkü oyun yapımcısı Zynga’nın kendi sitesini açma ve oyunlarını bu yeni sosyal platform üzerinden sunma projesi var. Benzer şekilde Facebook, başka firmalarla anlaşmak yerine kendi markası altında oyunlar piyasaya sürmek istiyor.

Şu an için ortada resmi bir açıklama yok. Ancak ilerleyen süreçte uzun bir dostluğu bulunan bu iki firmanın yolları ayrılabilir.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version