Anasayfa Mobil Humble Bundle’dan Bir Seferde İki Paket!

Humble Bundle’dan Bir Seferde İki Paket!

The Humble Mobile Bundle
The Humble Mobile Bundle
The Humble Mobile Bundle
Humble Bundle, Android özel pakediyle mobil oyunseverleri sevindirecek.

Oyunseverleri cüzi fiyatlara bir dizi orijinal bağımsız oyunla buluşturmayı gelenekselleştirmiş Humble Bundle, bu sefer bir taşla iki kuş vuruyor.

Dilediğiniz ücret karşılığında seçme bağımsız oyunlara sahip olduğunuz, bunu yaparken derneklere de bağış yapabildiğiniz Humble Bundle, bugün iki tane pakedini piyasaya sürdü.

Geçtiğimiz hafta ödüllü aksiyon rol yapma oyunu Bastion‘la başlattığı haftalık promosyon serisine, bu hafta yakın zamanda iflasını açıklayan THQ‘dan dört oyunla devam ediyor. Rekor kıran THQ paketiyle de gelen Darksiders ve Red Faction: Armageddon‘a bir dolar ve üstüne sahip olabileceğiniz paket, eğer ortalama fiyatı geçerseniz her zaman olduğu gibi başka güzellikleri de barındırıyor. Bu haftanın pakedinde ise bu güzellik kendini, Darksiders II ve Red Faction: Guerilla olarak göstermiş.

Diğer haber ise Android oyuncularını sevindirecek cinsten. Yine bir Humble Bundle klasiği olarak dilediğiniz ücret karşılığında dört harika Android oyununa sahip olurken, ortalamayı geçerseniz iki oyuna daha sahip oluyorsunuz. Söz konusu oyunlar; iki boyutlu fizik bulmaca oyunu Contre Jour, Anomaly: Warzone Earth‘ün devamı olan Anomaly: Korea, PC’nin sevilen oyunlarından şirin mi şirin Plants vs. Zombies, ve vahşi batıyla teknolojiyi birleştiren Bladeslinger. Ortalamayı geçenlere özel olan oyunlar ise bir SNK klasiği olan Metal Slug 3‘ün Android versiyonu ve muhteşem üç boyutlu grafiklere sahip gizemli bulmaca oyunu The Room. Bu oyunların diğer paketlerin aksine sadece Android’e özel olduğunu da unutmayın.

Unutmadan, oyunların hemen hepsiyle birlikte orijinal müzikleri de geliyor. Biri bir, diğeri iki hafta içinde bitecek bu promosyonları sakın kaçırmayın!