Anasayfa Oyun Company of Heroes 2’nin Kapalı Beta Süreci Başlıyor!

Company of Heroes 2’nin Kapalı Beta Süreci Başlıyor!

Company of Heroes 2'nin kapalı beta süreci yakında başlıyor.
Company of Heroes 2'nin kapalı beta süreci yakında başlıyor.
Company of Heroes 2'nin kapalı beta süreci yakında başlıyor.
Company of Heroes 2’nin kapalı beta süreci yakında başlıyor.

Sega’nın üstlendiği CoH 2’nin kapalı beta süreci 2 Nisan’dan itibaren başlıyor.

Oyun pazarında askeri savaşları konu alan birçok seri bulunuyor. Call of Duty ya da Battlefield dışında Company of Heroes gerçeği bulunuyor. THQ’nun iflasını açıklamasından sonra SEGA’ya geçen oyunun, kapalı beta sürecinin 2 Nisan’da başlayacağının haberi duyuruldu. Kapalı betaya sadece önsipariş yapmış oyuncular katılabilecek.

Kapalı betada oyuncular multiplayer ve skirmish oyun modlarına bakabilecekler. 6 farklı harita üzerinde 1v1, 2v2, 3v3, 4v4 savaşlar açılabilecek. Bunun dışında oyuncular tek başlarına bilgisayara karşı da oynayabilecek.

Beta süresince oyuncular, CoH 2’nin ilk 40 Seviyesini inceleyebilecek ve özel ayarlanabilir arayüzünü kontrol edebilecek. Army Customizer özelliği sayesinde her oyuncu kendisine uygun strateji belirleyerek, orduları üzerinde tam hakimiyet sağlayabilecek. Company of Heroes 2’nin kapalı beta süreci Steam üzerinden ve Steamworks desteğiyle sağlanacak.

THQ tarafından daha önceden dağıtılan Beta kodları geçerliliğini yitirmiş gibi gözüküyor. Kapalı betaya girebilmek için Steam üyeliğinizin bulunması ve oyunun önsiparişini yapmış olmanız gerekiyor. Company of Heroes 2, 2013’ün Haziran ayında oyun pazarındaki yerini alacak.