Anasayfa Haber Facebook Home Çıktı!

Facebook Home Çıktı!

Sosyal medya devinin hazırladığı yazılım Android arayüzünü Facebook'a çeviriyor.
Sosyal medya devinin hazırladığı yazılım Android arayüzünü Facebook'a çeviriyor.
Sosyal medya devinin hazırladığı yazılım Android arayüzünü Facebook’a çeviriyor.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için geliştirilen Facebook Home Google Play’e düştü.

Sosyal medya devinin Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için geliştirdiği Facebook Home, cuma günü Google Play’e çıktı. Yazılımın geliştiricileri bunun bir uygulamadan daha fazlası olduğunu söylüyor.

Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilen Facebook Home’da reklam bulunmayacak. En azından önümüzdeki birkaç ay boyunca kullanıcıların reklam görmeyeceği savunuluyor. Facebook Home ayın başında duyurulmuştu. Cuma günü 99.99 Dolar etiket fiyatıyla pazara sürülen HTC First içerisinde ön yükleme olarak sunuldu. Şu an için sadece HTC One X, HTC One X+, Samsung Galaxy S 3 ve Samsung Galaxy Note 2 kullanıcıları yazılımı indirebiliyor.

Facebook’un açıklamasına göre HTC One ve Samsung Galaxy serisinin yeni modelleri için de uyumlu hale getirilecek. Diğer telefon kullanıcıların bir süre beklemesi gerekiyor. Ayrıca Facebook Home’un tabletlerde de çalışacağı duyuruldu.

Facebook Home, yukarıda da belirttiğimiz gibi bir uygulamadan daha fazlası. Mobil cihaza yüklendiği takdirde, tüm Android arayüzünü Facebook’a uygun hale getiriliyor. Bildirimler, mesajlaşma, paylaşım, fotoğraf/video çekimi gibi hareketlerin hepsi Facebook arabirimi sayesinde sağlanıyor.

2 Yorumlar

  1. Fakat şu anda ülkemizde kullanılamıyor. Ben indirdim ve denedim. Maalesef bu uygulama şu anda ülkenizde çalışmıyor gibi bir hata ile karşılaştım. Telefonum Galaxy s3. Umarım sonraki güncellemelerde ülkemiz için de çıkacak.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version